til slutt.. ! Endelig starter de med huset for fult imorgen, gjett om det blir deilig. (?) 

Vi har valgt oss ut en kjempe pen lys parkett, nettopp fordi den vi idag har ikke produseres noe mer. Jeg er sikker på at dette vil bli veldig bra, da vi har vært veldig nøye på valg av gulv. Når vi først står i den situasjonen vi nå gjør og gulvet må opp skal det bli gjort skikkelig. Vi har valgt å dra opp gulvet i tv´stuen også selv om det er uberørt av vannet fra vaskerommet. Siden 1.etasje så å si er helt åpent synes jeg ikke noe om å bryte gulvet når det blir forskjellige farger og gulvtype i stuen, det blir for “perfeksjonister” slik som meg veldig feil. Det at gulvet vi hadde ikke produseres noe mer fatter jeg ikke, det som var så utrolig lettstelt og fint. Jeg har vært østfold rundt etter rester eller lignende farge og gulv, men etter snart 2 uker leting har jeg rett og slett gikk opp og heller valgt noe helt annet. Det å skulle oppdrive 70 kvm med et gulv i rester er bare å glemme, så heldig var vi ikke.. Vi har også kjøpt nye lister samt nye vegger til tv´stuen når vi først må dra opp det som er av lister for å få gulvet på plass der inne. Vi har lenge ønsket å fortsette med panel inne i tv´stuen, men siden vi ikke har hatt tiden til det har vi ikke fått det gjort. Vi har nå vært så utrolig heldig å fått dyktige og rimelige snekkere til å gjøre all jobb for oss, noe som er utrolig deilig. På bildene kan veggen se veldig fine ut, men i virkeligheten er veggene “bulkete” og utrolig stygge, da vi gjorde en dårlig jobb første gang vi la opp til å tapetsere der inne. Litt små prosjekter har jeg jo startet på her hjemme.Jeg skal snart vise dere bilder, men ting må bare litt på plass først. her ser det ikke ut nå! 

Gulvet vi har valgt er dette; 

Parketten er i lys grå/hvit ask. Er det noen som har kjennskap til dette gulvet ?