Ungene mine er i ekstase og venter som en gal på at  jeg slutter på jobbe for da venter påskeegget på dem.. Idag startet vi dagen med en deilig frokost og to kopper for mye med kaffe, men sånn skal det jo være i påsken- kos med familien. Også skal vi på Torpet til min kollega på hyggelig påskebesøk-som jeg gleder meg!!! Timene frem til det kan ikke gå fort nok =) Merlyn vil nok få seg en god kompis der også for datteren til min kollega har en liten valp selv.. Det blir nok livat! 

Jeg gleder meg virkelig til 2 late dager til med fri før uken kommer og en haug med sendinger skal sendes og mange mailer skal besvares, men frem til det er det påske og 0 jobbing på kveldene. Det er nesten rart å ha fridager, jeg kan nesten ikke huske sist jeg har slappet av så mye som det jeg har gjort denne påsken. Blir nesten litt for bortskjemt på fridagene, dagene varer liksom evig. he he. 

Nå er det 4,5 time igjen med jobb før dørene i butikken låses og åpnes på tirsdagen igjen.. Antrekket idag er avslappet og jeg skal bruke tiden på jobb idag til å vaske varene å rydde lokalet pent. 

Nå er alle smykkene priset og klare for å legges ut i nettbutikken også, ett par mndér på etterskudd, men venter man på noe godt venter man ikke forgjeves!  Slik er det når man har hat litt for mye å gjøre og ventet på de forskjellige varene.