En morgenfugl

Ungene mine er i ekstase og venter som en gal på at  jeg slutter på jobbe for da venter påskeegget på dem.. Idag startet vi dagen med en deilig frokost og to kopper for mye med kaffe, men sånn skal det jo være i påsken- kos med familien. Også skal vi på Torpet til min kollega på hyggelig påskebesøk-som jeg gleder meg!!! Timene frem til det kan ikke gå fort nok =) Merlyn vil nok få seg en god kompis der også for datteren til min kollega har en liten valp selv.. Det blir nok livat! 

Jeg gleder meg virkelig til 2 late dager til med fri før uken kommer og en haug med sendinger skal sendes og mange mailer skal besvares, men frem til det er det påske og 0 jobbing på kveldene. Det er nesten rart å ha fridager, jeg kan nesten ikke huske sist jeg har slappet av så mye som det jeg har gjort denne påsken. Blir nesten litt for bortskjemt på fridagene, dagene varer liksom evig. he he. 

Nå er det 4,5 time igjen med jobb før dørene i butikken låses og åpnes på tirsdagen igjen.. Antrekket idag er avslappet og jeg skal bruke tiden på jobb idag til å vaske varene å rydde lokalet pent. 

Nå er alle smykkene priset og klare for å legges ut i nettbutikken også, ett par mndér på etterskudd, men venter man på noe godt venter man ikke forgjeves!  Slik er det når man har hat litt for mye å gjøre og ventet på de forskjellige varene.   

There are 15 comments for this article
 1. Linn S at 9:09 am

  Så utrolig flott du er i dag! Hvor er jeansen og genseren fra? Den ser nydelig ut den du har under genseren å! Tips til flotte og nydelige gravidklær?

  Ha en super fin påske, sammen med din vakre og søte familie :-)

 2. Torhild at 11:40 am

  Jeg er innom her hver dag, og må si jeg liker meg veldig godt:-) Er nok i aldersgruppen “altforgammeltilåleseslikeblogger”,(42…) men jeg innrømmer at jeg liker det:-) et spørsmål: hvor har du fått tak i de Conversene dine? Den ene dattera mi er helt tullete etter akkurat den modellen, men vi finner de ingen steder! Ta påskeferie nå, og kos deg masse!! God påske:-)

  • Camilla Author at 12:14 pm

   Så koselig at du liker deg her inne i min lille boble =)

   Mine converse er kjøpt på pondus på nordby shoppingsenter =)

 3. Lene at 5:26 pm

  Så smashing du var i slike klær. Godt å se deg i en litt avslappet stil også! Veldig kledelig :)
  Ha en fortsatt herlig påske med dine kjære!

 4. Ingun at 7:23 pm

  Fantastisk fin genser du hadde på deg der!! Hvor har du kjøpt den?

  Jeg må si jeg er helt imponert over stå-på-viljen din Camilla:) du er et “rivjern”!
  Hilsen en som planlegger å reise til Fredrikstad en tur til sommeren-kun for å besøke “Villapaprika”(jeg bor i Kragerø).. Hit burde du forresten ta med deg familien en tur på sommeren:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>