For oss kvinner betyr gjerne VELDIG mye, jeg kan nemlig ikke beskrive med ord hvor viktig badet i huset er for meg. Kanskje ikke så rart at jeg har valgt å prioritere nettopp det rommet samt kjøkkenet i nyhuset. Disse rommene skal være innbydende, smakfulle, rolige og avslappende, sistnevnte gjelder spesielt for badet. 

Når vi bygde dette huset var badet det rommet jeg startet med og fra dag en viste jeg at badet skulle være brunt og beige. Disse to ønsket jeg å blande i kalde toner slik at det ble en “sand” og “jord”  effekt på fargene… Dette har jeg aldri angret på, badet er vel et av de rommene jeg tilbringer mest alene tid på .Spa kvelder er ofte prioritert og da bosetter jeg meg gjerne en time eller to med deilige såper,kremer,badekaret fylt med deilig varmt vann osv..  Jeg er over systematisk av meg og har derfor orden i alle hyller,skuffer og alt må være rent, jeg klarer ikke støvete hyller eller hjørner med store hybelkaniner ( dessverre har de vært på besøk litt i det siste, men kastet ut pga ikke betalt husleie) …

Vel, interiørbildene idag blir derfor fra badet-litt inspirasjonsbilder- la deg inspirere! 

Nye såper fra Laura Ashley – endelig å kjøpe i villapaprika! ligger ute i nettbutikken!!!! 

Nyt kvelden å la deg selv få lov til å unne deg en spa kveld på badet!