Endelig kveld!

Nå har jeg hatt en hektisk uke kan dere tro og jeg har så mye å fortelle dere, hvor skal jeg begynne? Jeg er så lykkelig om dagen, litt sånn lykkerus som gjør meg overlykkelig, jeg vil rett og slett dele lykken min med alle andre.Om ikke lenge nå skal jeg vise dere bilder av huset vi skal flytte til, jeg hadde egentlig tenkt til å pusse det opp og bli ferdig med det først, men dere kjenner meg? Jeg klarer ikke fullføre en hemmelighet som er SÅ stort for meg! Tenk at vi selger og skal bo i et hus, en enebolig ….Vet dere jeg er rett og slett dårlig! Uansett, som jeg skriver over her, huset skal pusses opp, kjøkken,bad,gulv-alt! Så nå har jeg et spørsmål til dere som jeg trenger masse meninger og erfaringer på før vi bestemmer oss for dette prosjektet eller ikke. I huset er det vanlig parkett som har blitt VELDIG gul, siden hele hovedetasjen er med parkett har vi liksom ikke råd til å dra det opp heller, 100 kvm med lyst gulv blir litt vel mye å bytte bare for å bytte gulvet pga fargen. Har dere en tips til hvordan vi går frem hvis vi skal slipe ned gulvet og hvitte det?  Er dette noe noen har noen erfaring med? Jeg trenger så sårt tips! kan du legge igjen din erfaring eller dine tips i dette kommentarfeltet hadde jeg blitt evig takknemlig! 

Vel, nå skal vi sette oss ned med besøket fra Nordmøre å spise en deilig kebab ( ingen bombe) å se en film  - Nyt kvelden alle sammen!!!!

There are 16 comments for this article
 1. Eirin at 8:34 pm

  Hei! SÅ spennende;) Jeg vil anbefale deg Fritz gulv sliperi! Rask og super flink. Hvitter for deg også;) Klem

 2. Tj at 6:52 am

  Hei:) jeg tror nesten det blir like dyrt å bytte gulv som å slipe og hvitte det. Det er litt av en prossess…

 3. Ida at 9:30 am

  Jeg har ingen råd å komme med når det gjelder sliping/hvitting, men da vi skulle pusse opp sjekket vi litt rundt og endte opp med å få kjempefin enstavs eikeparkett til 40% :-)

 4. C at 10:58 am

  Vi har skiftet våre som også var gule…Fant ut at det ble en like stor jobb å pusse osv og nesten like dyrt…Sjekk ut mammutgulvene!Helt super kvalitet(vanskelig å få striper på),og finnes i mange nyanser…Vi er storfornøyd med våre gulv.Hvordan har dere tenkt å ha badet i nyehuset?Jeg sliter med valg av bad…

 5. Tina at 12:47 pm

  Det trenger ikke bli så dyrt å bruke fagfolk, og hvis dere har en ekte parket så kan den slipes flere ganger. Vi har gjort dette og det ble veldig, veldig fint. Dere må gjøre det FØR dere flytter inn. Legg ut et anbud, jeg kan nesten garantere at dere får en fin pris.

 6. Marte at 4:56 pm

  Hvis mannen din er like handy som min, så kan dere leie maskin selv. Det er en stor pussemaskin man går rundt med, viktig å ikke stå stille bl.a..spesiell trknikk som man lærer fort. Jeg tror de beregner ca 15 min pr kvadrat:) lykke til!

 7. Trude Bakke at 6:42 pm

  Hei Camilla! :-)
  Først og fremst vil jeg bare si at du er en massiv inspirasjon for meg når det gjelder interiør og hjem! Selv har jeg blitt bitt av interiørbasillen, men siden jeg går lærerhøgskolen og lever på et lusent studielån, strekker ikke økonomien til når det gjelder alt det fine jeg får lyst på når jeg leser bloggen din, hehe! Har vært innom bloggen din flere ganger om dagen, hver dag i over et år nå, og jeg blir aldri lei! Fy så flink du er :-D! Ville bare skryte litt av deg! Jeg har også et spørsmål: de sirkelformede, grønne plantene du har rundt i huset, hva slags planter er det? Er de vanskelig å “holde i live”? Syns de er så lekre, de gjør så mye ut av seg selv!
  Masse lykke til med salg av hus og flytting :-)

  • Camilla Author at 9:02 pm

   Tusen takk for så utrolig mange koselige ord, det varmer virkelig med slike kommentarer som dette.All lyst til blogge og stå på blir 10 x større, så tusen tusen takk!!
   De jeg har er av eføyer og denne uken skal jeg lage selv og vise dere hvordan man faktisk kan gjøre det rimelig=)

   ha en nydelig kveld!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>