Nå har jeg hatt en hektisk uke kan dere tro og jeg har så mye å fortelle dere, hvor skal jeg begynne? Jeg er så lykkelig om dagen, litt sånn lykkerus som gjør meg overlykkelig, jeg vil rett og slett dele lykken min med alle andre.Om ikke lenge nå skal jeg vise dere bilder av huset vi skal flytte til, jeg hadde egentlig tenkt til å pusse det opp og bli ferdig med det først, men dere kjenner meg? Jeg klarer ikke fullføre en hemmelighet som er SÅ stort for meg! Tenk at vi selger og skal bo i et hus, en enebolig ….Vet dere jeg er rett og slett dårlig! Uansett, som jeg skriver over her, huset skal pusses opp, kjøkken,bad,gulv-alt! Så nå har jeg et spørsmål til dere som jeg trenger masse meninger og erfaringer på før vi bestemmer oss for dette prosjektet eller ikke. I huset er det vanlig parkett som har blitt VELDIG gul, siden hele hovedetasjen er med parkett har vi liksom ikke råd til å dra det opp heller, 100 kvm med lyst gulv blir litt vel mye å bytte bare for å bytte gulvet pga fargen. Har dere en tips til hvordan vi går frem hvis vi skal slipe ned gulvet og hvitte det?  Er dette noe noen har noen erfaring med? Jeg trenger så sårt tips! kan du legge igjen din erfaring eller dine tips i dette kommentarfeltet hadde jeg blitt evig takknemlig! 

Vel, nå skal vi sette oss ned med besøket fra Nordmøre å spise en deilig kebab ( ingen bombe) å se en film  - Nyt kvelden alle sammen!!!!