Uff, det er ikke lett. Idag merket jeg kroppen min sviktet meg totalt, jeg merket den var sliten. Jeg merker aldri om jeg er sliten, det pga jeg aldri lar meg selv få kjenne etter, men idag lot meg meg selv respektere at jeg faktisk var helt pumpa. Jeg får daglig høre at jeg har drømme jobben, noe jeg på alle områder har, men hadde jeg vært ærligere mot meg selv hadde jeg latt meg selv få litt mer fri.. Vel, fri er et ukjent begrep for meg, selv om jeg fysisk har fri fra butikken har jeg ikke fri fra jobben som er så mye større enn hva det utad virker. Tlf ringer hele tiden, varer må hele tiden telles opp, kunder må hele tiden svares og nyheter samt innlegg her inne må hver dag ut. Jeg har siden jeg startet denne butikken hatt STORE planer for den, nå begynner planene å se dagens lys, jeg får daglig større og større prosjekt å prøve meg ut på, jeg får hele tiden mulighet til å lære nye ting og merke smerten ved å drive, men også hvor bra merkevare Villapaprika nå har blitt. Om 1,5 mnd nå er det ett år siden vi åpnet dørene og navnet Villapaprika AS var blitt mer enn bare en blogg. Jeg ser hver dag at grafen på lesere her inne stiger, det er så morsomt! 

Bloggen har nå utviklet seg og nettbutikken,butikken og bloggen glir i hverandre, det er ingen tvil i forhold til hvor mange tusen kunder vi alt har i nettbutikken. Etter en lang og god samtale med min “sjef” innenfor denne bloggen har jeg valgt å legge inn litt mer regelmessig blogging til dere, rett og slett dra denne bloggen inn innenfor jobben min, noe jeg ALDRI hadde trodd jeg skulle gjøre. Jeg har kun koset meg med denne bloggen på hobbybasis og aldri tenkt at dette skulle bli en plass jeg måtte se på som en liten del av “jobben” min, men nå har det altså blitt signert avtaler jeg må holde meg til så denne bloggen vil fra og med nå bli en plass dere nå kan få mer ut av enn tidligere. Kategorier skal på plass samt arkiv til tidligere innlegg dere kan søke dere tilbake til. Jeg har større tro på konseptet nå enn noen gang og har så utrolig mye spennende som skjer rundt meg om dagen som skal deles her inne.!  Dette blir spennende og jeg gleder meg til å starte denne bloggens nye era sammen med dere, nå er snart 7 uker med jobbing for dette i boks. Håper der vil fortsette å følge meg, det er nå moroa begynner ;) 

Ellers har jeg vært en “hippie” Camilla idag etter å ha sett en film som fikk meg til å dra frem de slitte slengbuksene mine igjen.. Meg å klær, kunne eksperimentert  med det timevis hver dag….