Finn din stil..

Jeg får ofte spørsmålet, hvordan gjør du det når du innreder og hva gir deg inspirasjon. Jeg mener selv at jeg har en litt særegen stil, men likevel enkel. Når jeg ordner er jeg veldig opptatt av rommet jeg skal ordne i. Jeg setter svært sjeldent inn noe jeg ikke klarer å plassere, da tar jeg det rett og slett ikke med meg hjem i utgangspunktet. En gylden regel forteller meg alltid at tingen skal og må passet til rommet og ikke motsatt. . Møblene i rommet er på en måte “basen” for et godt utgangspunkt og jeg er veldig “streng” på hvilken faretoner man blander sammen osv. Før blandet jeg varme toner med kalde toner og kunne ende opp med å kjøpe det som var trendy bare for at det var trendy. 

For meg hjelper det ikke om for eksempel -fugler er super trendy og i vinden om dagen dersom ikke fugler ikke er fint for meg. Jeg er på noen ting litt overtroisk, så når jeg fikk vite at fugler inne betydde ulykke ble det aldri mer fugler inne hos oss på verken tapeter eller tekstiler. 

Ting for meg skal være stort og behagelig for øyet, jeg blander aldri lyseblått på bordet sammen med lyserosa og jeg tenker alltid naturen når jeg innreder og vil jeg bryte av med en farge hjemme prøver jeg mer frem på en ting i denne fargen før jeg kjøper masse forskjellig. 

Farger som lyseblå, grått, beige og brunt er delikate og deilig sammen, de glir i hverandre og får det lyseblå til å bryte frem rolig. Det samme gjelder med lys pudderrosa. Sarte duse pastell farger er alltid en vinner, men før du bryter av med dette, ta utgangspunkt i hjemmet ditt og rommet du skal ha fargene i.. Er du glad i mye mønster er svart en farge det er greit å dempe det med.. Men husk, dette er min stil, du blir ikke fornøyd får du finner din! Kanskje vi har lik stil, kanskje ulik, men merker du at du får litt inspirasjon er du på god vei! 

 

For å gi dere litt inspirasjon på deilige duse farger og sammensetninger legger jeg med noen nye bilder fra butikken! 

Som dere her ser blander jeg ikke lyseblått og pudderrosa, den ene delen av butikken er derfor rosa, den andre lyseblå. 

Fra pudderrosa beveger vi oss over til lyseblått..

Nyt dagen dere og kos dere på stranden de av dere som kan !! <3 

There are 6 comments for this article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>