Fredag i stuen

Idag var det ubeskrivelig godt å komme seg hjem fra jobb, jeg var rett og slett helt pumpa når stumpen traff sofasetet og kroppen falt tilbake i go´hjørnet. Er det noe som er bedre enn å nyte fredagskvelden i sofakroken? Ikke hva jeg vet.. 

Min kjære mann kom nå ut av kjøkkenet med deilig frukt gratinert med litt koke sjokolade til oss, det å legge om livsstilen til det bedre er ikke så vanskelig når man har så mye deilig frukt å velge mellom! 

Siden så mange har etterlyst litt interiør bilder av stuen,tenkte jeg å legge med noen for å ramme inn denne kvelden! 

Som dere ser har vi byttet stoler (igjen) det fordi de andre solgte jeg på det innlegget… Nå står nye å venter til nyhuset, men her i huset står det klart for salg. 

Jeg håper dere får en nydelig kveld! 

Jeg kommer nok til å sovne tidlig på sofaen!!! Imorgen venter en ny dag på jobb-så helg! 

There are 21 comments for this article
  1. Tine at 8:59 pm

    Hei. Ser du har et grått sauseskinn, har selv vært på utkikk etter et slikt lenge. Hvor har du fått kjøpt det? Syns du har en flott blogg:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>