Mandag!

God dag og god mandag! Nå er fellesferien snart omme og hverdagen er snart tilbake, jeg synes faktisk litt “system” i hverdagen skal bli godt igjen, da jeg blir skikkelig ute av balanse når ungene har fri fra barnehagen og dagene går i hverandre fra morgen til kveld. Jeg liker å ha litt rutiner, det er ingen tvil! 

Idag startet dagen med et lite rush kaos på vei ut døren hjemme og jeg var så kvalm at jeg kunne lagt meg rett ned å tatt kvelden om jeg hadde hatt muligheten. Heldigvis ble formen mye bedre så fort magen fikk seg litt mat og vann, jeg blir nesten desperat hvis jeg ikke får i meg maten fort nok noen ganger. Jeg fikk samlet meg litt før dørene i butikken skulle åpnes, noe som var veldig deilig. Det å starten dagen med litt interiør inspirasjon er aldri dumt om man sårt trenger litt…. Jeg gleder meg virkelig til høstvarene kommer, det kommer jo så masse fint!!  Jeg har faktisk fått litt sansen for bohem stilen blandet inn i interiøret hjemme også og etter å ha sett disse vakre bildene drømte jeg meg bare enda mer bort! 

Dette ga meg lyst til å henge madrassen opp i taket og fylle den opp med puter, lese en god bok og ligge å gynge frem og tilbake i denne til man til slutt sovner!

Vel, drømme og sove får jeg gjøre til natten, så skal noen timer til jobbes før turen går hjemover!  Frem til vi skrives igjen får dere nyte dagen eller ferien! 

There are 5 comments for this article
  1. Angelica at 6:49 am

    hei! har du tips til hvor jeg kan få tak i innleggspute til putetrekket fra dere i strl 50*70? Leter og leter, men finner ei.. så nå ligger de fine trekkene mine på vent..

  2. Helene at 8:13 am

    Jeg har kjøpt puter i den str på Kid :) Kjøpte hodeputer i den str,masse der:) Du kan se de på nettsiden også.

  3. Ronja at 10:02 pm

    Hei Camilla! Hvor har du kjøpt den skrivepulten? Har lett etter en massiv skrivepult, som denne, men finner ingen jeg vil ha. Men den du har der var rett og slett nydelig! Klem fra meg :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>