Mini makeover

Så har jeg vært make up stylist idag og det er SÅ artig!!! Min svigerinne fikk streng beskjed om å stille opp, men munter som hun er tok hun det med et smil. Sminkekosten gikk i høyt tempo, øynene ble sotet og håret ble HØYT! hah.. Dette var nytt for Ann Karin, men jeg tror hun likte det. (?) 

Her har dere før og etter bilder;  

Nå skal det sies at denne dama er morsom å sminke, dette bildet ble tatt uten smink. 

Her har hun fått på litt make up-lekker dame.. Også skal det sies at denne damen har født fire barn på 7 år.  Det at hun er flott er vel ingen tvil? 

Så hva synes dere, har jeg ikke vært flink? haha.. Tatt i betraktning at jeg ikke er noen make up stylist!  

There are 17 comments for this article
 1. B at 8:42 pm

  Nydelig dame! Synes alt var nydelig, men kunne godt klart seg uten øynene, beklager! Ellers var alt gjennomført som alltid Camilla!

 2. Janne M at 8:51 pm

  Kjempefint:) utrolig fin farge på øynene-og håret var stilig:)-du er flink! P.s Si til A.K at hun må blogge oftere:)-savner bloggingen hennes og er inne hver dag-fann den gjennom deg:)

 3. Marte at 10:08 pm

  Er Ann Karin tilfeldigvis lærer? Jeg tror jeg har sett de øynene før… Uansett er det ikke hver dag man ser noe så unikt!

 4. B at 5:52 am

  Ser jeg skrev uten øynene! Huff… det eneste jeg mente var de strekene du har laget.. men det kom sikker ikke med pga jeg brukte hermetegn for strekene? Er jo ikke streker, men..du skjønner hva jeg mener! Synes uansett du er kjempeflink.

 5. Marna at 10:01 am

  Så flott hun ble, synes du er flink jeg, Camilla.

  For noen utrolig nydelige øyne hun har! Grønne øyne er så flott.

 6. Madeleine at 4:46 pm

  WOW for en forskjell!! Det ble drit lekkert!
  Klar for ut på byen nå ja>! :)
  Utrolig flink du er Camilla! Hva er det du ikke kan! Imponerer stadig!
  Også må jeg legge til at de øynene var bare helt fantastiske!

 7. Ann Karin Fladseth at 10:02 pm

  Så gøy at så mange liker etter-bildet! Og tusen takk for alle kommentarene om øynene mine ;-) Blir jo nesten flau.. Dette må vi gjøre igjen, søte Camilla <3
  Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>