STOR familie!

Ja, hva kan man si, 1o stk på 120 kvm -det er godt vi har pent vær! 

Vår familie fra Nordmøre kom torsdag ned på besøk med våre 4 tantebarn, siden vi jobber og ennå ikke har sommerferie leide de seg inn på en hytteplass hvor vannet igår begynte å renne inn!!!!*tragisk*  Dette ble for mye for meg, 4 små barn og to voksne i en ødelagt hytte.neitakk!!! Vi har bredd opp med madrasser og lirket de inn i huset her hos oss  istedenfor . Trangt ble det, men hyggelig og TØRT!!!  Så nå bor vi som i gamle dager, synes det er nokså hyggelig jeg da, god stemning og masse prat. Ungene slåss og leker sammen om hverandre og vi voksne flyr i skyttel trafikk opp og ned trappen, at jeg ikke skal ha 6 barn er ihvertfall sikkert! Det er faktisk  helt utrolig at jeg har vokst opp i en søskenflokk på 6 , litt sånn flash back til barndommen med høyt volum!  ha ha… 

Jeg begynner å bli gammal!!!! Ble ikke så fort sliten før som nå, ha ha…. 

Heldigvis skrur jeg på en knapp og blir 10 år igjen på lekeland så tror nok jeg skal få tatt noen sklier jeg også .. En fordel med å ha ” ung” mor! -” hun er like leke barnslig!!!!  

There are 10 comments for this article
  1. Trulte at 12:11 pm

    Kos dere masse og nyt søndagen og hverandre. Bare elsker den genseren! Har den selv også.( Til Kristin som har kommentert over her ; jeg har kjøpt den på Mille Moi.)

  2. Maria at 3:35 pm

    Hei, Camilla!
    Jeg lurer på hva fargen du har malt de to sjenkene dine med heter. Mener du har skrevet det før, men kan ikke finne igjen innlegget.
    Ha en fin kveld, med mann og barn :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>