4.8 2007- 5 års bryllupsdag!

4.8.2007 kl 1430 giftet Håkon og jeg oss i Onsøy kirke, idag har vi 5 års bryllupsdag! 

 

There are 13 comments for this article
 1. Merete at 7:14 pm

  Hei, jeg håper du får skjekket mailen din snarest. Vært å hentet varene jeg bestilte hos deg å ikke mottat alle varene mine.. betalte 2275 kr for en champaniekjøler!!! Hvor i alle dager er mine 3 putetrekk og tørkerullholderen?????????

  • Camilla Author at 11:22 pm

   Hei hei.
   Som jeg skrevet, her på bloggen er ikke plassen å henvende seg. Da dette er en blogg. Jeg jobber ikke med nettbutikken og sendinger emnet enn å ta bilder av produktene. Du blir dessverre nødt til å ringe kundeservice mandag, og har du sendt Mail svarer de deg helt sikkert så fort de er på jobb på mandagmorgen:0)

   Ha en flott kveld:0)

  • Camilla Author at 9:18 am

   Hei hei og god morgen!
   Den koster det samme hos oss =) Prisene våre avhegiger ikke av prisene hos zanz, da vi helt sikkert har ulike driftkostnadder og kalkyler å legge oss på=) selvfølgelig skal vi ikke ligge langt over eller undre andre, men 100 kr +- er ikke uvanlig =) Men tusen takk for at du tipset meg om deres pris på den =)

   ha en nydelig dag =) Klem <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>