Barnerom… Gjør det enkelt…

Her inne har jeg ikke gjort så veldig mye, det av den enkle grunn, Olíver og Ingrid-Mathilde bestemmer litt selv siden det er rommet de “bestemmer” på. Olíver villa ha blått rom og Mathilde masse rosa… Ingen bombe da de er SKIKKELIG gutt og skikkelig jente-jente hvor alt går i barbie og spiderman.. 

Oliver er en gutt med interesse for tegning, spill ,lego og spiderman ( og de figurene innen dette) Han er en gutt osm elsker å være på rommet sitt og tjener  20 kr i uken på å holde rommet sitt ryddig, noe han er veldig nøye på også. Tenk at han har blitt så stor som 5,5 år. Herremin tiden flyr, kan noen finne på en tidsmaskin som “bremser” tiden litt….. Alderen ungene er i nå om dagen er den beste de noen gang har vært i… 

Ingrid -Mathilde er ei prinsesse som elsker sminke dukker, barbie, dukker, dukkevogner, hun kan be oss opp på middag og er flink til å lage hamburgere og andre godsaker når vi kommer på besøk…. På rommet hennes blir det ofte mye rot, men med en storebror som er litt utspekulert og rydder der inne for å få en ekstra kr i håden og en ekstra stjerne i boken pleier dette med rydding og orden i”sysakene” gå lekende lett…Jeg tror hun lærer , ihvertfall litt..

De vil jo nå snart få dobbelt så store rom, noe jeg synes skal bli veldig godt… Det er helt utrolig hvor mye et barnerom kan samle opp av kasser og andre duppeditter…

Nå skal jeg sende av gårde MANGE MANGE MANGE sko, alle kom idag… Vi skrives om et par/tre timer ! Nyt dagen enn så lenge! 

There are 10 comments for this article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>