Jeg kan nesten ikke huske sist jeg faktisk slappe av på den måten vi gjør her nede denne gangen. Jeg tror aldri jeg har koset meg mer på sydentur enn nå, det er så deilig å bare være her, slappe av,bade,sole seg og nyte det at vi ikke trenger å konsentrere oss noen klokke.Apropos klokken, det  at jeg stod 1 time i kø på phone house fikk meg til å kikke på den en gang for mye.. Jeg har ikke vanskelig med å forstå at det er 25% arbeidsledighet her nede når to stk bak disen i denne kassen klart å bruke 1 time på å selge 2 tlf deksler og vise frem kun 1 tlf… Det at minste lønnen her nede er nede i 100 euro er da ikke vanskelig å forstå når det ikke selges mer enn dette i time. Fy søren altså , jeg trodde jeg skulle falle i bakken når de bruke nærmere 10 minutter på å henge tilbake disse dekslene igjen etter at kunden hadde sett på dem, men jeg fikk fylt på minnepennen med nettverk -jippi!!! 

Nå skal vi på badeland, gårsdagen gikk bort til å ligge ved bassenget og nyte solen. Det er så varmt her nede, helt uvirkelig at vi for en uke siden ikke klarte å forestille oss denne varmen når det stri regnet ned hjemme. Jeg har faktisk begynt å få litt farge og MASSE fregner. Før kunne jeg ikke fordra dem, men idag føler jeg meg mye friskere når de kommer frem. 

Igår var det nemlig en liten spanjol gutt som dyttet Mathilde over ende, dette ble storebror ikke glad for å se… HA HA. Han gikk bort å sa pent ” thes is NEI, thes is min lille søster…” Ha ha, norsk -engelsk….Snakk om den nye Petter Solberg! .. 

Skal si disse to begynner å få mye glede av hverandre, dette hadde jeg aldri trodd da de alltid har kranglet som PESTEN! Olíver ha blitt veldig flink til å passe på lillesøstra si og Mathilde er en skikkelig storebror jente! 

Krangle kan de ihvertfall fortsatt…. “Du er dum nå du Mathilde” !!! Mathilde “NEIHEI, du er dum sjæl” ……..Og slik går den fantastiske søskenpraten fra morgen til kveld! 

Nå får jeg løpe ut i bilen, ungene venter spent på dette badelandet !