En dag på jobb…

Med verdens beste venninne Trude. Som mange som har vært innom butikken helt sikkert har hilst på flere ganger og vil hilse på mange ganger fremover. Idag har det gått en smule varmt på jobben, vi har nemlig måttet rydde butikken pga all omgjøringen og utplassering av nye varer. Det er så deilig med nyheter, høst og en ryddig butikk før turen går videre til Spania om ikke så lenge. 

Helgen vil nå som jobben er unnagjort bestå av pakking og rydding før vi reiser, nå er det ikke mer enn et par dager til vi er der og skal bade, spise deilig mat og nyte roen av å være på ferie. Jeg tror ikke jeg har gledet meg så masse til en ferietur tidligere, nesten som en liten unge på lillejulaften jeg nå.. haha.. Mathilde har pakket med seg alle kjolene sine, hun er så glad i kjoler at dersom hun selv hadde fått bestemme til en hver tid hadde hun aldri hatt på seg annet. Jeg klippet idag tidlig hennes lokker og det hjalp faktisk veldig, tusen tusen takk for tipset. Håret til Mathilde ble mye tykkere og virket mye mer fyldig da de pistrete tuppene ble klippet bort. Nå kan det bare gro i vei, men frøkna ble veldig fornøyd selv og det er det viktigste. Det er tydelig at vi småbarnsmødre har mange jenter med samme små prinsesse problemer, små barn tenker mer enn man tror. 

Ny kvelden mine vakre lesere, håper dere nyter den fult ut! 

There are 3 comments for this article
  1. Tonje at 9:13 am

    Når du åpner en butikk i Drammen (sånn suksess som du har kan du jo lage en Villa Paprika -kjede) så vil jeg gjerne jobbe der :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>