(Bikini fra Lindex, armebånd fra Lykke i Fredrikstad) 

Livet er herlig dere og varmen, den er det ikke noe å si på! Jeg fikk nesten sjokk når varmen traff kroppen idet jeg trippet ut av flyet.. –Varmt!! Jeg tror nesten det var 35 grader kl 00 i går, helt utrolig. Turen gikk så som så, ungene var apekatter og Håkon og jeg slitne!Dersom jeg noen gang har hatt mine tvil til hvordan de tidligere har vært på fly har jeg det friskt i minne idag! Vel, uansett apekattunger eller ikke, nå har vi spist en sen frokost etterfulgt av deilig bakst, skikkelig Spania frokost! Et must! 

Ungene er smurt inn med solfaktor 50 og bagene pakket klare for stranden. Jeg har hørt at vannet er som lunken tiss, ha ha.. Blir man avkjølt mon´tro? Jeg skal ihvertfall ta meg en liten svømmetur eller to… Kan nesten ikke vente altså!!! 

Etterpå er det interiør bilder og annet snadder, vi skrives!