ENDELIG!

(Bikini fra Lindex, armebånd fra Lykke i Fredrikstad) 

Livet er herlig dere og varmen, den er det ikke noe å si på! Jeg fikk nesten sjokk når varmen traff kroppen idet jeg trippet ut av flyet.. –Varmt!! Jeg tror nesten det var 35 grader kl 00 i går, helt utrolig. Turen gikk så som så, ungene var apekatter og Håkon og jeg slitne!Dersom jeg noen gang har hatt mine tvil til hvordan de tidligere har vært på fly har jeg det friskt i minne idag! Vel, uansett apekattunger eller ikke, nå har vi spist en sen frokost etterfulgt av deilig bakst, skikkelig Spania frokost! Et must! 

Ungene er smurt inn med solfaktor 50 og bagene pakket klare for stranden. Jeg har hørt at vannet er som lunken tiss, ha ha.. Blir man avkjølt mon´tro? Jeg skal ihvertfall ta meg en liten svømmetur eller to… Kan nesten ikke vente altså!!! 

Etterpå er det interiør bilder og annet snadder, vi skrives! 

There are 15 comments for this article
  • Camilla Author at 8:20 pm

   så koselig å høre!! Føler jeg er mer komfortabel med min kropp nå enn før, lært å akseptere meg selv er vel rettere sagt! hehe

   ha en nydelig kveld!

 1. Emilie K. G at 12:44 pm

  Åh, misunner deg veldig nå altså! Men du har fortjent det :-) Så nyyt tiden og kos deg!

  Jeg skjønner at du helst vil ha en liten pause fra alt som heter butikk og mail osv, men jeg har sendt deg mail og sms før dere dro, men ikke fått svar. Og jeg blir litt frustrert, i og med at dette skjer hver eneste gang. Jeg ender opp med å vente i 2-3 dager, noen ganger lengre, på svar. Jeg er vel ikke alene om å ville ha svar så fort som mulig. Et døgn går helt fint, men når man må vente i flere dager syns jeg det blir litt i lengste laget altså.

  Hadde iallefall satt utrolig pris på om du kunne lagt av 5-10min på å besvare min mail, selvom jeg skjønner at du helst vil kose deg! :-) hehe.

  • Camilla Author at 3:50 pm

   Hei.
   Viser til kundeservice og de har fortalt meg at de nå har vært i kontakt med deg.. Er det noe mer er det bare å si ifra til meg personlig, men jeg jobber ikke med mail, ei heller nettbutikken så det er ikke meg du er i kontakt med. De fleste kunder får svar så fort så mulig og dersom ventetid kommer er dette bare uheldig. Det kommer inn nærmere 100 mail i døgnet og ingen av disse ønsker ventetid.
   Vi satser på at de neste mailene går smertefritt =) Jeg har ihvertfall gikk beskjed =)

   Ha en flott kveld =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>