Etter X-antall uker med ventetid kom endelig stabelen med sko fra studwar… Og gjett hva, de var enda sprekere enn jeg kunne huske, de perlene gjør virkelig noe med skoene altså. Jeg elsker å ha på meg sko som er behagelige, det siste året har jeg konvertert til flate sko. Ettersom jeg går rundt på betonggulv hele dagen i butikken er det virkelig en drøm med disse skoene, da de er bygd opp med en ekstra såle. Det at de gjør litt ekstra ut av seg er ikke meg imot… 

Armbåndene fra Nora Norway er endelig inne igjen, kan ikke få nok av OL armbåndene jeg altså, hamstret i alle fargene.. Klokken er ny og en bryllupsgave fra mannen min, snakk om lucky-girl jeg er !.. Det å blande gull og sølv har jeg fått helt dilla på… Hvorfor har jeg ikke gjort det før? 

 Nå er ihvertfall skoene på lager i alle str så de som ønsker å bestille i denne runden slipper heldigvis den lange ventetiden, men de vil nok gå fort ut igjen…. Jeg håper dere har hatt en nydelig dag, det har jeg..Imorgen eller fredag kommer det masse høstnytt i butikken, åååå, som jeg gleder meg!!! 

Vi gleder oss ihvertfall over denne høstens nyheter og gleder oss til å dele de med dere!