ENDELIG! Sko -verdens sprekeste!

Etter X-antall uker med ventetid kom endelig stabelen med sko fra studwar… Og gjett hva, de var enda sprekere enn jeg kunne huske, de perlene gjør virkelig noe med skoene altså. Jeg elsker å ha på meg sko som er behagelige, det siste året har jeg konvertert til flate sko. Ettersom jeg går rundt på betonggulv hele dagen i butikken er det virkelig en drøm med disse skoene, da de er bygd opp med en ekstra såle. Det at de gjør litt ekstra ut av seg er ikke meg imot… 

Armbåndene fra Nora Norway er endelig inne igjen, kan ikke få nok av OL armbåndene jeg altså, hamstret i alle fargene.. Klokken er ny og en bryllupsgave fra mannen min, snakk om lucky-girl jeg er !.. Det å blande gull og sølv har jeg fått helt dilla på… Hvorfor har jeg ikke gjort det før? 

 Nå er ihvertfall skoene på lager i alle str så de som ønsker å bestille i denne runden slipper heldigvis den lange ventetiden, men de vil nok gå fort ut igjen…. Jeg håper dere har hatt en nydelig dag, det har jeg..Imorgen eller fredag kommer det masse høstnytt i butikken, åååå, som jeg gleder meg!!! 

Vi gleder oss ihvertfall over denne høstens nyheter og gleder oss til å dele de med dere! 

There are 14 comments for this article
 1. Julie at 5:29 am

  Jeg har akkurat lik klokke som deg! Kjøpte den da jeg var i Usa tidligere i år. Dyr, men verdt hver krone! Blir litt tung utover dagen, men er dødslekker å se på. Enjoy, og ha en kjempefin dag! :)

 2. Linda at 6:19 am

  Å så lekre sko!! Jeg vil ha … ;-)
  Og den klokka var helt nydelig. Gratulerer! Snill mann :)
  Sølv og gull skal jeg jammen teste ut, for det har ikke jeg gjort ofte. Men det var tøft!

  Ha en fin dag :-)

 3. Linn at 7:09 pm

  Åh lykke :) har gledet meg til de skulle komme. Har bestilt- men med delbetaling. Får jeg skoene nå likevel, eller må jeg vente til hele summen er betalt? :)
  Gleder meg som en unge til de kommer i posten. Tidenes lekreste flate sko :)

 4. Linn at 7:53 pm

  Ååå, gudameg de små gledene altså :D de som sier at lykke ikke kan kjøpes har ikke sett nettbutikken din ;)
  Gleder meg forresten veldig til å følge med på flytteprosessen deres :)
  Ha en herlig kveld Camilla :)

  • Camilla Author at 8:22 pm

   hehe, så koselig at du liker den, jeg elsker jo varene selv =) koselig at du følger med, gleder meg til å dele det med alle dere lesere =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>