ET dryss igjennom interiør

Kjøkkenet har fått en enklere stil, da det ble så mye luftigere her inne når de veldig store barkrakkene gikk bort, en drøm rett og slett! 

Soverommet vårt; 

Jeg håper dere har fått noe mer inspirasjon fra meg og hjemmet mitt… Hva sier dere, mer interiørmaraton? 

There are 16 comments for this article
 1. Elisabeth at 5:54 am

  Hei, flotte bilder, flott hus, henter masse inspirasjon:-) Kan du lage et innlagg om fargevalg på veggene, fargekoder etc? Tusen takk!

 2. Guro at 8:41 am

  Wow, nå fikk jeg smaken på stilen din!! :-) Du har alltid hatt en slående flott smak på interiør, men i perioder synes jeg ble veldig mye å klare å følge etter, da jeg liker det veldig enkelt med farger som hvitt og grått – utrolig fine kontraster! Kjøkkenet ‘roet’ seg med nye råtøffe barstoler, bare elsker den enkle, maskuline-OG feminine stilen din, et hjem for alle det :-)

 3. Emilie at 8:45 am

  Elsker slike inspirasjonsinnlegg! :D Har sagt det før, men sier det igjen; når vi skal bygge hus skal jeg leie deg inn til interiøret ;) Og jeg vet at du har sagt det før og har prøvd å lete i arkivet, men hva heter fargen/fargekoden du har brukt på soverommet?

 4. Madeleine at 10:19 am

  Du er en utrolig stor inspirasjon hele deg Camilla! Innen klesveien, alt dere finner på og ikke minst interiøret!! Mange stjerner i boka til deg ** :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>