FERDIG!

Jeg er veldig stolt, tenkt at vi har laget denne krakken selv.. Jeg tror jeg aldri har smilt mer enn når vi satt den ned ved bordet, den passet rett inn. Det er sant som de sier, det man skaper selv blir noe spesielt. Jeg har aldri følt at jeg har vært glad i noe av det vi har hatt rundt spisestuen, enten har det vært for pent, for stort, for klumpete,for enkelt….. Listen er LANG!  Håkon har alltid sagt at Eamse stolene SKAL en eller annen dag bli brukt til spisebordet, og gjett hva.(?)Nå passet de perfekt,  ENDELIG er spisestuen der jeg vil ha den, romantisk, grov samtidig som den er veldig enkel for ikke å snakke om luftig. Skjell lampene løfter opp rommet og grover opp taket med en røff planke som er malt hvit hvor krokene er hengt i, benken setter sitt særpreg og Eamse stolene rammer inn bordet. Denne stilen  blir ført i hele nyhuset, men med noen unntak av maskuline møbler.

Imorgen flytter mest sannsynlig en kartell stol inn til databordet. Den har jeg ønsket meg i et par år snart! +en liten overraskelse i tv´stuen.. Herremin huset er så feilfritt nå at den nye eieren vil få lite å gjøre altså.. ha ha…… Her er det nemlig bare å flytte rett inn.. 

Uansett… Krakken var super enkel å lage, vi brukte kun 600 kr på materialene og kanskje et par timer på den, malingen er fra min butikk og gjorde siste løftet som satt særpreget. Det er helt utrolig hvor mye noen planker og litt maling kan gjøre med en spisestue, jeg er for å si det slik kjempe stolt over resultatet. For noen er dette sikkert kjempe enkelt, men for oss var dette noe nytt å begi seg ut på.. Nå har jeg et par små overraskelser til på lur, hjemmelage….. Vel, dere skal få se! 

There are 21 comments for this article
 1. Millie at 8:56 pm

  Så utrolig flinke dere er, og du har ett fantastisk flott hjem:-)
  Har et par spørsmål jeg håper du har tid til å svare på?:) Hvordan har du hengt opp gardinene dine? Er det en gardinstang som er satt helt oppe ved taket? Er så lekkert med lange gardiner:-)
  Lykke til med salg av hus, følger bloggen din hver dag, kjempe inspirasjon for meg:-)

  • Camilla Author at 9:11 pm

   hei hei =) klart jeg kan svare =)
   Det er en gardinstang som er hengt opp rett under taket for at rommet skal virke luftigere =)

 2. Silje at 9:27 pm

  Hei. Nydelig hjem du har:-) Jeg har to spm: 1, hva heter spisebordet ditt på bildet? Og hva koster det? 2, på hjemmesiden til butikken din (på forsiden) kommer det opp en bildeserie. Et av bildene viser deler av en blå sofa og en stol ved et rundt bord. Hva heter stolen og pris? Takk:-)

 3. jeanette at 8:37 pm

  Hei!! Jeg prøvde finne de to skålene med lokk som du har karamell og noen hvite viskelær snop oppi som står på bordet ditt? Kunne ikke finne de på nettbutikken din.. har du de ikke lenger? får du de inn igjen? isåfall hva er prisen på de?? :)

  • Camilla Author at 9:10 pm

   hei, nei nå er vi tomme =( dessverre… Vi håper vi får inn noen få til, men da kommer jeg tilbake på det =)
   Ha en nydelig kveld !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>