God morgen <3

Idag er det mer enn bare mandag 6.august, idag fyller nemlig verdens beste mann og verdens beste pappa år! Tenk at du begynner å bli så “gammel” mannen min, synes nettopp du fylte 19 år og vi snakket om at du “snart” fylte 20 år. Dette er nå 6 år siden og nå går spøken på hvor nærme 30 du er.. ha ha.. Gratulerer SÅ mye med dagen! Vi elsker deg mer enn alt! 

Nå skal jeg kaste meg rundt å komme meg i dusjen  før ungene skal kjøres i barnehagen og jeg skal på jobben! Mange ønsket å se krakken i dagslys så jeg legger med et par bilder av den! “Ille” fornøyd altså! 

There are 26 comments for this article
  • Camilla Author at 9:14 am

   Det blir ikke utsatt, har vært fellesferie og da er det ingen vits å legge det ut. Nå er den ferdig idag så det kommer denne uken=) Vi har ikke dårlig tid, men jeg har jo ikke sagt en dato på det som tilsier at vi har utsatt hussalget =) Fellesferien ble vi frarådet å legge ut huset i, derfor har vi ventet =)

   ha en nydelig dag, sommerklem <3

 1. Karianne at 9:37 am

  Hei!
  Så nydelig det ble!
  Selger du bordet i butikken din?
  Og hvilken farge har du brukt på kommodene du har malt med “sementmaling”?
  Takk for masse god inspirasjon til en knallfin stil! :)

  • Camilla Author at 9:53 am

   hei hei, ja vi selger bordet i villapaprika på bestillig =)
   jeg har brukt poteto skin på skjenkene mine og concrete på benken =)

 2. Linn at 10:35 am

  Skjønner. Ja er ikke lurt å legge ut midt i ferien, trudde bare du først skrev den ene uken så var det innen juli slutt, så følte bare det ble utsatt. Lykke til med salg, går nok kjempe greit :-)). Definitivt et av de fineste husene jeg har sett. Du er flink til å innrede. Ha en fortsatt fin dag :D.

 3. Ida at 11:06 am

  Heei =) Gratulere med dagen til mannen i huset ;) Hær i huset har også min kjære bursdag idag ;)
  Kos dere med feiringen =)

  Ps: Benken ble kjempefin ;)

 4. kristine kh at 12:11 pm

  hei
  så nydelig d ble med benken :)

  lurte på en ting, hvor har du kjøpt pc-bordet ditt? har lenge vært på jakt etter slikt, synes d er så fint.

 5. anette at 2:21 pm

  heihei.. å herre for en nydlig farge… ka maling å ka farge du har brukt.har så lyst å male spisebordet mitt i en gråfarge å der har vi fargen ja… håper du kan svare meg.klem

  • Camilla Author at 8:56 pm

   denne får du kjøpt i villapaprika og på nett =) bare å bestille, navnet på den står litt lengre nede på kommentarfeltet her =)

 6. Ann helen at 4:37 pm

  Hei hei!!
  Ville bare titte innom for å si at skjell lampen jeg kjøpte i stad gled rett inn på mitt kjøkken=)
  Jeg kunne ikke vært mere fornøyd,kjempe stilig lampe=)!!!!
  Ha en fin feiring i dag=)

 7. Nathalie at 11:25 am

  hei:) jeg så på kommentarene lengre opp at dere selger bordet gjennom nettbutikken.
  Hvilke mål er det på spisebordet å hva er prisen på det?

 8. Camilla at 7:34 pm

  Hei!
  Har tenkt å kjøpe meg like skjell lamper som deg. Kan jeg spørre hvor høyt det er under taket?

  Hilsen Camilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>