Et bilde sier mer enn 100 ord, er det ikke det man pleier å si? 

Vel, da lar vi ordene “snakke” for seg når det kommer til vårt hjem og min smak ved disse bildene… 

Huset vil fortsette med sitt bilde maraton utover kvelden.. Masse interiørbilder, kanskje dere kan snappe opp litt ideer og tips også.. Nå skal jeg dra å hente verdens beste mann,mange lurte på hva gaven min til han var.. haha.. Jeg hater å kjøpe gaver, er faktisk ikke flink til det i det hele tatt altså..usj..Men mannen fikk en weekend i Geneve med meg og en liten kjøretur med en ny Ferrari i byen. Jeg har en mann som er over gjennomsnittet bil interessert vel og merke så da har jeg ordnet et mannlig møte med en rød “idiot” .. Gaven må du nyte mannen min, Ferrari blir det nok aldri på deg altså,kun hvis du vinner i lotto..  Jeg har mer troen på opplevelser enn ting.Selv om man ikke skulle trodd det ettersom at jeg elsker vakre ting, men dette har min mann snakket om i evigheter så da var det på tide å slå til, det å fylle et et halvt tiår i sine 20 år er jo litt spesielt det også. 

Vel, da er det bare å glede seg til interiør bilder, for det blir det MYE av idag!