Grov inspirasjon , glamorøs eleganse

Et bilde sier mer enn 100 ord, er det ikke det man pleier å si? 

Vel, da lar vi ordene “snakke” for seg når det kommer til vårt hjem og min smak ved disse bildene… 

Huset vil fortsette med sitt bilde maraton utover kvelden.. Masse interiørbilder, kanskje dere kan snappe opp litt ideer og tips også.. Nå skal jeg dra å hente verdens beste mann,mange lurte på hva gaven min til han var.. haha.. Jeg hater å kjøpe gaver, er faktisk ikke flink til det i det hele tatt altså..usj..Men mannen fikk en weekend i Geneve med meg og en liten kjøretur med en ny Ferrari i byen. Jeg har en mann som er over gjennomsnittet bil interessert vel og merke så da har jeg ordnet et mannlig møte med en rød “idiot” .. Gaven må du nyte mannen min, Ferrari blir det nok aldri på deg altså,kun hvis du vinner i lotto..  Jeg har mer troen på opplevelser enn ting.Selv om man ikke skulle trodd det ettersom at jeg elsker vakre ting, men dette har min mann snakket om i evigheter så da var det på tide å slå til, det å fylle et et halvt tiår i sine 20 år er jo litt spesielt det også. 

Vel, da er det bare å glede seg til interiør bilder, for det blir det MYE av idag! 

There are 18 comments for this article
 1. Kari at 2:45 pm

  Hva annet kan man si enn at du har et utrolig vakkert og flott hjem !!
  Kjempeflink til å sette ting sammen. Du girmeg masse inspirasjon !
  Gleder meg til flere bilder :)

  Klem,Kari

 2. Anne-Lene at 4:00 pm

  Hjemmet ditt er helt fantastisk! Tusen takk for all inspirasjon du gir meg når du poster slike bildedryss. Gleder meg til å følge deg og din vakre familie i nyhuset.

 3. Hege at 4:48 pm

  Hei

  Fine bilder :o)
  Hvor er godteri-krukkene på spisebordet ditt fra? Butikken din? Har sett etter de i nettbutikken din, uten hell.

  Hege

 4. Lisa at 4:50 pm

  Jeg blir så utrolig inspirert av bloggen din, og skal bestille meg noen godbiter fra butikken din ganske så snart. Men, jeg har også lagt merke til at du har så fin farge på gulvet ditt. Det ser ut til å være en lysere variant enn vanlig eik? Vet du hva fargen heter? :-) Sitter med tilvalg på nytt hus, så hadde satt utrolig stor pris på svar! :-)

 5. Helene at 5:07 pm

  Jeg ble også opphengt i gardinene, hvor er de fra?? Er de i bommullsvolie, lin eller en mix, kanskje?? Har prøvd meg på litt forskjellig, men får de ikke til å henge pent når de butter mot gulvet på måten du har det… Klems ;0)

 6. henriette at 5:54 pm

  N.Y.D.E.L.I.G. Malte stuen i Matrix og angrer ikke et sekund.. du er en litt for STOR inspirasjon, hehe.. Har jo bare lyst på alt:)) Nå ventes lik skjenk som deg fra HC:))

 7. Johanne at 6:26 pm

  Nok en gang; jeg elsker bloggen din!! Vi har akkurat kjøpt oss nytt hus, og det er sååå inspirerende å se bilder fra huset ditt!:) Det beste er når det kommer slike bildedryss som nå:)) Tusen takk for mange gode tips og inspirasjon:)

 8. Helene at 6:50 pm

  Elsker slike innlegg som dette med masse flotte bilder :) Du må virkelig ha Norges vakreste hjem :) Takk for så mange fine ideer og inspirasjon du gir oss lesere, beste bloggen :)

 9. Anette at 6:52 pm

  Altså, det huset ditt er bare vakkert!! Herlig inspirerende hjem.

  “Databordet” deres, hvor er det fra, og evt.pris? Akkurat slikt jeg er på jakt etter til arbeidsrommet:-)

  Klem

 10. Mona at 7:07 am

  Kjempefine bilder :-)Dere har det så flott. Litt nyskjerrig på det gulvet ditt. Hva slags gulv er det? farge etc.

 11. Hege Elin at 3:08 pm

  Hei hei:-)) Har du kjøpt pc bordet dit på Bohus? Vet du hva det heter???? Pris? Tusen hjertelig takk for svar:-))

 12. Maren at 7:47 pm

  Hei. Lurer på om gulvteppet du har i tv stuen er fra villa paprika? Om det finnes i nettbutikken? Hilsen Maren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>