Nå kommer høsten bare nærmere og nærmere for hver dag som går og vi i villapaprika har nå fått opp mange deilige høstnyheter som strikk, grov lin og andre deilige tekstiler nå og utover.  

Idag fikk vi opp ny tapet i butikken, råtøff og litt annerledes enn hva den som tidligere var der. Denne høsten vil vi virkelig slå på stortrommen i butikken, alt det sprekeste man kan tenke seg er ventet inn og vi gleder oss masse til å få på plass alt alle de spreke nyhetene som renner inn dørene våre i disse dager.. Vi bestilte som jeg tidligere har nevnt høstnyhetene i april så disse har vi ventet på LENGE! 

Her får dere en “smakebit” av butikken sin “gråfletta” side, imorgen kommer mer bilder fra butikken, den beige siden blir helt fantastisk til det grå.. Gleder meg til å vise dere bilder av alt altså, skikkelig nytt og skikkelig tøft! 

Denne tapeten var en drøm å sette opp og de grå veggene i butikken ellers rammet den skikkelig inn… 

Flagg putene fra Halvor bakke er tilbake for fult igjen og nå kommer enda mer strikkputer fra lama også, disse grå blir jeg aldri lei av uansett om de er beige eller grå.. Jeg tror de er de enste putene jeg har hatt i sofaen min i over ett år uten å ønske å fjerne de. Når de har vært på vask har jeg nesten lagt de på våte igjen. haha….De grå strikka putene finner dere HER og flagg putene fra Halvor HER .. Jeg gleder meg til å dele masse nytt med dere fremover, det kommer nemlig så mye fint og best av alt…Det passer perfekt til ullputene fra lama . Mer bilder fra butikken imorgen, da vil dere se den i sin helhet!  Den har mye lekkert å tilby nå fremover!  Bare å glede seg!!!