Høydeskrekk!

Har jeg noen gang fortalt dere at jeg har VELDIG høydeskrekk ? For det har jeg, litt sånn u-kontrollerende høydeskrekk som kommer når jeg ikke har kontroll. Har jeg kontroll eier jeg ikke høydeskrekk. Rart ikke sant? 

Vi kom oss frem til Guadalest og byen der, den var enda finere enn vi husket! Vi gikk rundt å tittet i over 2 timer før vi satt oss ned å spise en deilige lunsj.. Blekksprutringer-NAM! Det er noe av det beste jeg vet å spise når jeg kommer til Spania selv om Håkon nesten ikke klarer å se på når jeg spiser!  ha ha….

Liver er herlig her nede og er det noen andre som skal på “utflukt” eller dagstur i Spania burde man virkelig ta turen Hit. Romantisk, historisk og veldig spennende… 

Tusen takk for alle tips også, jeg har begynt å skrive de ned!!!  

Jeg har hørt været hjemme er fantastisk også, jeg håper det holder seg til jeg kommer hjem neste uke! Liker ikke tanken på at vi har under 1.uke igjen til vi skal hjem… Uff…. Har dere noen gang vært på en ferie dere aldri vi skal slutte? Litt DEN følelsen har vi nå… 

Nå skal jeg drikke en liten hjemmelaget drink og spise deilig kylling tapas-ala Camilla.. Vi orket rett og slett ikke å gå ut å spise idag, litt sånn “kosekveldihagestuen” prioritering..

There are 4 comments for this article
 1. Linda at 9:34 pm

  Hei!:)
  Ser ut som dere virkelig koser dere på ferie:) Og lurer veldig på en ting. Bildene du tar blir så fine og skarpe. Uansett om det er barn, landskap, portret, mat el interiør. Så kan jeg spørre hvordan kamera/linse bruker du?

 2. Susanne at 7:23 am

  Ser ut som at dere har det deilig i Spania, varme og sol:) kos dere!
  Vet ikke hvor i Spania dere har leilighet, men jeg anbefaler å ta turen til Ronda som ligger ved Malaga, sjarmerende og morsomt sted i Spania! Hvis dere er i Det området, ta turen til Gibraltar, om dere ikke har vært der:)

  Kos dere videre i ferien og lykke til med hussalg:)

  • Camilla Author at 8:46 am

   vi er i Torrevieja banos de europa , 20 min fra alicante =) tusen takk for tipset, dette skal vi se på=)

   ha en nydelig dag=)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>