Har jeg noen gang fortalt dere at jeg har VELDIG høydeskrekk ? For det har jeg, litt sånn u-kontrollerende høydeskrekk som kommer når jeg ikke har kontroll. Har jeg kontroll eier jeg ikke høydeskrekk. Rart ikke sant? 

Vi kom oss frem til Guadalest og byen der, den var enda finere enn vi husket! Vi gikk rundt å tittet i over 2 timer før vi satt oss ned å spise en deilige lunsj.. Blekksprutringer-NAM! Det er noe av det beste jeg vet å spise når jeg kommer til Spania selv om Håkon nesten ikke klarer å se på når jeg spiser!  ha ha….

Liver er herlig her nede og er det noen andre som skal på “utflukt” eller dagstur i Spania burde man virkelig ta turen Hit. Romantisk, historisk og veldig spennende… 

Tusen takk for alle tips også, jeg har begynt å skrive de ned!!!  

Jeg har hørt været hjemme er fantastisk også, jeg håper det holder seg til jeg kommer hjem neste uke! Liker ikke tanken på at vi har under 1.uke igjen til vi skal hjem… Uff…. Har dere noen gang vært på en ferie dere aldri vi skal slutte? Litt DEN følelsen har vi nå… 

Nå skal jeg drikke en liten hjemmelaget drink og spise deilig kylling tapas-ala Camilla.. Vi orket rett og slett ikke å gå ut å spise idag, litt sånn “kosekveldihagestuen” prioritering..