Klikka? Knagg????

Jeg skal si fantasien har fått løpe løpsk her i huset om dagen, men morsomt er det. Nå er vi faktisk i mål til visning her i huset, men nå er jeg nesten litt sånn-”jeg vil ikke selge dette vakre hjemme mitt til noen fremmede”. Selv om jeg VIRKELIG ønsker å få solgt det også…. Litt sårt og litt rart. 

Det å skulle selge er virkelig noe mas og en grusom STOR jobb uansett hvordan man har det. Vel, nok selge prat på meg, nyheten av mitt “mini” prosjekt er endelig ferdig…. 

Olíver var nesten sikker på at det var en huske til han, men dette er en alá Camilla knagg ,alá huske-bare uten å huske på den…….

For noen få dager siden var Håkon og jeg på en liten romantisk kjærestetur ved vannet, da Håkon fant denne bestemte vi oss for at den måtte brukes til noe, og med litt kjetting og 4 morsomme kroker ble det et resultat ut av denne grenen også….. 

There are 8 comments for this article
 1. Solfrid at 10:36 pm

  Smart sak=) sikkert praktisk til så mangt. Hmm kunne nesten tenkt med noe slik i klesrommet, greit å henge skjert, belter ol på. Også er det stilig også=) Takk for tips=)

 2. Monica at 11:55 pm

  Hei!
  Den pulten Mathilde har på rommet sitt, hva heter den? Har lett og lett på Ikea sine sider, men finner den ikke noen steder. Kan du hjelpe meg? :)

 3. Trine at 5:32 am

  Hei! Brukte du Sealer på benken din etter malinga? Jeg har malt en kommode i kalkmaling for en tid tilbake, men jeg brukte ikke Sealer. Den er ikke tatt inn i huset enda, så jeg lurte på om jeg kanskje måtte bruke det?

  Mvh Trine:)

 4. anja at 10:49 am

  Så utrolig stilig! I kveld trosser jeg og mamsen regnvær for å lete etter noe lignende! ;) Men et annet spørsmål.. Den fargen dere hadde på soverommet før, var det Lady pure color skyggeblå? Jeg malte nemlig i den fargen, men har greid å legge fargekoden etter veeeldig lurt sted, og nå har jeg glemt navn og alt! Kunne tenke meg å malt et strøk til… Håper du husker! :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>