Jeg skal si fantasien har fått løpe løpsk her i huset om dagen, men morsomt er det. Nå er vi faktisk i mål til visning her i huset, men nå er jeg nesten litt sånn-”jeg vil ikke selge dette vakre hjemme mitt til noen fremmede”. Selv om jeg VIRKELIG ønsker å få solgt det også…. Litt sårt og litt rart. 

Det å skulle selge er virkelig noe mas og en grusom STOR jobb uansett hvordan man har det. Vel, nok selge prat på meg, nyheten av mitt “mini” prosjekt er endelig ferdig…. 

Olíver var nesten sikker på at det var en huske til han, men dette er en alá Camilla knagg ,alá huske-bare uten å huske på den…….

For noen få dager siden var Håkon og jeg på en liten romantisk kjærestetur ved vannet, da Håkon fant denne bestemte vi oss for at den måtte brukes til noe, og med litt kjetting og 4 morsomme kroker ble det et resultat ut av denne grenen også…..