Nå tror jeg de aller fleste har ventet til krampen har tatt dem omtrent, herremin.. Jeg tror nesten jeg kunne spydd og kastet meg rundt av sinne når ventetiden alltid ble forskyvet fra THG. Min tålmodighet som kunde av thg var så å si vekk frustrasjonen var enorm! Nå har vi ENDELIG fått inn siste rest med bokser med lokk og over 30 stk gikk ut igjen idag til kunder som venter. 

Nå har vi de på lager vårt i Fredrikstad og kan trygt selge disse, da vi rett og slett stopper salget når bunn er nådd umiddelbart i nettbutikken.  Jeg sikret meg idag et par nye, sidne mine måtte selges til en kunde som ønsket mine fremfor å vente i sist runde. De er altså såååå flotte, nesten glemt hvor vakre og flotte de var. Idag fylte jeg de opp med fersk karamell og snop, synes det er så nydelig å fylle de opp. 

De små boksene finner dere HER og de store finner dere HER ……..Vi har kun 50 stk igjen av de små og 20 av de store, så de vil forsvinne fort. 

Vel, nok boksesnakk på meg, nå skal vi spise TACO og kose oss med kvelden, imorgen er det full jobb, vare telling og ellers en LANG arbeidsdag! Det er godt å få hverdagen litt på plass igjen, det er rart at man kan savne den før ferien har begynt( ihvertfall for meg) .