På Arbeid ….

…..før helgen, dette er nest sisten helgen og den 3 .arbeidshelgen min før turen går til Spania og jeg får en liten ferie fra butikken. Det skal bli VELDIG deilig altså, kan nesten ikke vente med noen late dager i sol og varme med småtrolla og mannen min. Tenk at imorgen er det 5 år siden Håkon og jeg giftet oss, 5 år.. Begynner å bli “gamle” vi nå… Tiden bare flyr av sted,skulle trodd at klokke gikk fortere enn man var klar over.(?)

Vel, en dag på jobb betyr en dag med litt rydding, utpakkingen av varer, litt mer rydding og handleglade kunder! Jeg elsker at byen er så levende og at butikkene rundt her er fulle av mennesker, et godt tegn på at vi har fått til en levende gågate i Fredrikstad igjen. Jeg gleder meg til regnskapet på Villapaprika til neste år, da får jeg liksom se hvordan alt har gått og det skal bli veldig stas altså! Igår fikk vi opp ny kasse og jeg føler jeg er skikkelig “ekspert” som har lært meg denne..ha ha…Bipper har vi også fått, så nå gjelder det å få lagt inn alle strekkodene i kassa slik at vi bare kan slå de inn med den “tøffe” bipperen. Gleder meg!! Store barn små gleder.. ! ha ha

Har liksom gledet meg til nyhetene for høsten siden april, merkelig det der altså….. 

Nå skal jeg få av gårde et par mailer, mens jeg gleder meg til den nye benken skal vises frem senere idag( kanskje)… Det var veldig morsomt at det var noe dere også likte og ville vite mer om, den blir skikkelig fin altså.. Og best av alt, den er hjemmelaga ;) 

There are 16 comments for this article
 1. Susan at 1:45 pm

  Gleder meg til å se benken din. Har store planer om å bytte ut spisestoler til sofabenk men har ikke funnet en også, problemet er at de ofte er så lave slik at man ikke sitter godt ved bordet.

 2. Tessa at 2:40 pm

  Hvor mye er det for de skjell lampene du har over spisestuen din ? :-) skjønner at d blir godt med pause fra butikken :) gratulerer med 5 års bryllupsdag :)

 3. Anne Nikoline Egeland at 4:15 pm

  Gratulerer så mye med 5 års bryllupsdag :) forstår godt det er spennende med hus salg, vi har selv netopp solgt hus, det er mye arbeid.. kansje vi laget oss arbeid, men det er jo gøy da :) lurte litt på hvor du har kjøpt teppet som ligger under sofaen og bordet, sikkert i tv stuen? det var nyyydelig :)

 4. C at 7:14 pm

  Camilla,nå må du snart legge ut bilder av det ny huset;);)Veeeenter og gleder meg til å høe om planene deres,flinke deg!

 5. Åse at 7:36 pm

  Nesten så jeg vurderer å ta en tur fra Trondheim og til Fredrikstad bare pga butikken din!! :) den virker så fin og koslig :) ha en riktig god helg!!

  • Camilla Author at 9:57 pm

   ååå, så koselig. Du er hjertelig velkommen, men da hadde du fått gitt meg beskjed så jeg kunne hilset på deg=)

 6. Line at 11:16 pm

  Hei vakre Camilla:)
  Du, jeg kom plutselig til å tenke på noe dere gjorde med gulvet deres før.. Dere hadde “klistremerker” (i mangel på bedre ord?) på gulvet, hadde dere ikke? Eller kanskje det heter belegg.. Det var vel før dere fikk det gulvet dere har nå? Kan du si noe om det?

  • Camilla Author at 1:03 pm

   det stemmer, vi hadde gulvbelegg med klister på baksiden slik at det bare var å legge oppå parketen under=) kjempe enkelt og kjmepe greit =)
   men dette er nå 3 år siden vi la så jeg vet ikke om de selger slike gulv ennå, kanksje de har noe på tk gulv og interiør =) det er der vi kjøpte vårt=)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>