…..før helgen, dette er nest sisten helgen og den 3 .arbeidshelgen min før turen går til Spania og jeg får en liten ferie fra butikken. Det skal bli VELDIG deilig altså, kan nesten ikke vente med noen late dager i sol og varme med småtrolla og mannen min. Tenk at imorgen er det 5 år siden Håkon og jeg giftet oss, 5 år.. Begynner å bli “gamle” vi nå… Tiden bare flyr av sted,skulle trodd at klokke gikk fortere enn man var klar over.(?)

Vel, en dag på jobb betyr en dag med litt rydding, utpakkingen av varer, litt mer rydding og handleglade kunder! Jeg elsker at byen er så levende og at butikkene rundt her er fulle av mennesker, et godt tegn på at vi har fått til en levende gågate i Fredrikstad igjen. Jeg gleder meg til regnskapet på Villapaprika til neste år, da får jeg liksom se hvordan alt har gått og det skal bli veldig stas altså! Igår fikk vi opp ny kasse og jeg føler jeg er skikkelig “ekspert” som har lært meg denne..ha ha…Bipper har vi også fått, så nå gjelder det å få lagt inn alle strekkodene i kassa slik at vi bare kan slå de inn med den “tøffe” bipperen. Gleder meg!! Store barn små gleder.. ! ha ha

Har liksom gledet meg til nyhetene for høsten siden april, merkelig det der altså….. 

Nå skal jeg få av gårde et par mailer, mens jeg gleder meg til den nye benken skal vises frem senere idag( kanskje)… Det var veldig morsomt at det var noe dere også likte og ville vite mer om, den blir skikkelig fin altså.. Og best av alt, den er hjemmelaga ;)