Etter et lite besøk hos mor og far i Halden ( Håkon sine foreldre) ble kl over ti før vi kom inn døren hjemme igjen og nå har jeg kastet meg rundt den siste timen for å få unna litt klær fra vaskerommet. Er det vanlig å ha klær overalt i huset?  Nå skal det sies at jeg er den som skifter der jeg står i huset og legger fra meg det jeg har på meg da på den plassen jeg står. haha.. Når jeg skulle riste putene i sofaen lå sokk 1 og 2 pent og pyntelig bak putene.. herremin, selv om jeg virker ryddig vet jeg godt hvordan jeg kan rote, nesten litt skremmende for det sist nevnte er så mye lettere og raskere.. Har noen tenkt på det? 

Vel, rot eller ikke rot.. MANGE har spurt om skjelllampene kommer ut i nettbutikken og svaret mitt er JA! Vi har nå lampene i 3 og 4 etasjer og i september får vi inn i 5 etasjer. 

3-rad  koster 1098 og 4-rad 1298 , finnes nå i nettbutikken og har 5-10 dager levering fra bestilling. 

Vel, nå er kl så mye at sengen trenger å benyttes , kroppen er helt PUMPA! 

Sov godt alle sammen! Tror krakken avventer til imorgen, den er ikke helt ferdig malt ennå.