Jeg har vært i Paradis og plassen var fantastisk! Jeg trodde ikke mine egne øyne når vi kom frem og jeg fikk se det krystall klare fossevannet renne nedover fjellveggene, blomstene som prydet det frodige grønne og de morsomme stiene oppover fossen.. Ungene hoppet av glede og Olíver lurte på om dette var den vakreste plassen i verden.! Noe jeg mener at det var! 

VELKOMMEN TIL PARADIS IN HEAVEN <3  

Dette er BANK i BORDET den beste ferien vi noen gang har hatt.! Ungene er i sin PERFEKTE alder, vi har sett og opplevd så utrolig mye og vi har fått sett og føle på ting vi ikke viste eksisterte. Mange har lurt på om vi ikke kan sette oss ned på stranden å slappe av der en dag med ungene, men hvorfor skal vi det når vi har så mye vakkert og oppleve og så mye spennende å se på kun 10 dager. Vi sover hvor lenge vi vil, spiser hva vi vil når vi vil, spiser is 2-3 ganger hver dag og bader 10-20 ganger i døgnet- vi slapper av og vi har ferie ! Ihvertfall 2 dager til… 

Jeg ANBEFALER alle som ikke har opplevd denne plassen å oppleve den! Jeg er sikker på at alle som besøker plassen blir forelsket! Det er nemlig ikke mulig å ikke bli det!