Som i et åpent fossefall!

Jeg har vært i Paradis og plassen var fantastisk! Jeg trodde ikke mine egne øyne når vi kom frem og jeg fikk se det krystall klare fossevannet renne nedover fjellveggene, blomstene som prydet det frodige grønne og de morsomme stiene oppover fossen.. Ungene hoppet av glede og Olíver lurte på om dette var den vakreste plassen i verden.! Noe jeg mener at det var! 

VELKOMMEN TIL PARADIS IN HEAVEN <3  

Dette er BANK i BORDET den beste ferien vi noen gang har hatt.! Ungene er i sin PERFEKTE alder, vi har sett og opplevd så utrolig mye og vi har fått sett og føle på ting vi ikke viste eksisterte. Mange har lurt på om vi ikke kan sette oss ned på stranden å slappe av der en dag med ungene, men hvorfor skal vi det når vi har så mye vakkert og oppleve og så mye spennende å se på kun 10 dager. Vi sover hvor lenge vi vil, spiser hva vi vil når vi vil, spiser is 2-3 ganger hver dag og bader 10-20 ganger i døgnet- vi slapper av og vi har ferie ! Ihvertfall 2 dager til… 

Jeg ANBEFALER alle som ikke har opplevd denne plassen å oppleve den! Jeg er sikker på at alle som besøker plassen blir forelsket! Det er nemlig ikke mulig å ikke bli det! 

There are 17 comments for this article
 1. Karin på Hvaler at 7:17 am

  Hei!

  Takk for mange gode tips :) Vi kom hjem fra samme område som dere er på søndag, og vi skulle nok vært noen av disse plassene! Blir garantert besøkt neste gang..som det garantert blir.. Har faktisk vært 2×2 uker i Spania i sommer..love it!

  Klemmer fra Karin.

 2. Silje at 10:28 am

  Wow! Det ser helt fantastisk ut!

  Hvor ligger det? Har du en kort veibeskrivelse? Prøvde å google, men fant ingen ting.
  Skjønner vi har mange steder å utforske nå når vi reiser nedover.

  Klem

 3. Ine M. at 2:47 pm

  WOW! Det så vakkert og koselig ut :-) Dit vil jeg definitivt dra en gang. Så forresten deg og ungene på en gammel episode “Unge Mødre” istad, hihi. Søte <3

 4. Yvonne at 5:38 am

  Vi har vært der mange år på rad og det har blitt veldig utvidet i det siste. Det heter fuentas del Algar og ligger i byen Callosa hvis du som ikke fant det lurer =) Kjøler godt ned og senker solbrentheten til en brent kropp =)

  • Camilla Author at 10:47 am

   takk for at du delte informasjonene, jeg har mistet lappen med kjøreruta vi brukte og er verdens dårligste på å forklare =)

   • Yvonne at 2:03 pm

    Må dele sånne ting det er jo bare helt fantastisk der =) Var dere i gamlebyen i Altea på kvelden etter fossefallene? Hvis ikke burde dere ta turen dit neste gang dere er nedover ( selvom dere er på andre kanten av Alicante) for det er virkelig helt nydelig å være der =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>