Nå synger denne ferien på siste verset, om 2 dager sitter vi på flyet hjem. Litt rart å tenke på at 10 dager bare har flydd i rekord fart og alt som har skjedd den siste uken. Huset ligger for salg, en ny fremtid begynner denne høsten. Men dere FY som jeg gleder meg til å se butikken min igjen og kollegaen min Nina, for ikke å snakke om familien! Jeg er rett og slett en skikkelig familiekjær jente, det er INGEN tvil! 

Og heldig jente som jeg er kommer jeg rett hjem til interiør messa og min nye genser som mamma har strikket til meg, som jeg gleder meg til å ta den i bruk! Jeg har tenkt til å by på mye strikk i vinter, dere kan bare glede dere.! Strikk, ull og lin, jeg er i HIMMELEN!!!  Men det er mer enn tekstiler å glede seg til, er det noen som husker dette ? 

Dette er nyheter denne høsten og prisene er rå fine !!! Jeg gleder meg til å få dette på lager og ut i nettbutikken! Det runde sølvfatet på stett og disse glass krukkene på stett har jeg skikkelig troen på! Lekre ikke sant? 

Nå skal vi opp og gjøre unna de siste innkjøpene.. Jeg har kjøpt meg utrolig masse stilig her nede, glitter,paljetter, hullete olabukser, ull, strikk og lin!  Gensere og jakker skal jeg hamstre når jeg kommer hjem, vi er nemlig ventet inn American vintage den kommende uken!  ÅÅÅ, jeg gleder meg!