under 48.timer

Nå synger denne ferien på siste verset, om 2 dager sitter vi på flyet hjem. Litt rart å tenke på at 10 dager bare har flydd i rekord fart og alt som har skjedd den siste uken. Huset ligger for salg, en ny fremtid begynner denne høsten. Men dere FY som jeg gleder meg til å se butikken min igjen og kollegaen min Nina, for ikke å snakke om familien! Jeg er rett og slett en skikkelig familiekjær jente, det er INGEN tvil! 

Og heldig jente som jeg er kommer jeg rett hjem til interiør messa og min nye genser som mamma har strikket til meg, som jeg gleder meg til å ta den i bruk! Jeg har tenkt til å by på mye strikk i vinter, dere kan bare glede dere.! Strikk, ull og lin, jeg er i HIMMELEN!!!  Men det er mer enn tekstiler å glede seg til, er det noen som husker dette ? 

Dette er nyheter denne høsten og prisene er rå fine !!! Jeg gleder meg til å få dette på lager og ut i nettbutikken! Det runde sølvfatet på stett og disse glass krukkene på stett har jeg skikkelig troen på! Lekre ikke sant? 

Nå skal vi opp og gjøre unna de siste innkjøpene.. Jeg har kjøpt meg utrolig masse stilig her nede, glitter,paljetter, hullete olabukser, ull, strikk og lin!  Gensere og jakker skal jeg hamstre når jeg kommer hjem, vi er nemlig ventet inn American vintage den kommende uken!  ÅÅÅ, jeg gleder meg! 

There are 11 comments for this article
 1. Anonym at 5:39 pm

  Hei:) for en fantastisk inspirerende blogg du har, så masse flotte ideer. Skal pusse opp et rom til en liten jente og lurte på hvilken farge/fargekode du har brukt på mathilde sitt rom? Syntes den var så fin.

  • Camilla Author at 9:36 pm

   hmmm, jeg er ikke helt sikker, men send meg mail så skal jeg se når jeg kommer hjem å sende deg den på mail=)

   ha en nydelig kveld=)

 2. Henriette at 6:54 pm

  Jeg gleder meg til interiørmessen jeg også, blir knall bra! Hmmm, mammaen din strikker vel ikke den berømte Skappel-genseren vel? Hehe!! Jeg er i full gang jeg også!
  Nyt siste del av ferien! Deilig med ferie, men det er jammen i meg godt med hverdager også.
  henriette

 3. Elene at 7:03 pm

  Takk for nydelige varer jeg fikk i posten i dag. Alt falt i smak og stuen min er pyntet opp med masse flott fra Villapaprika i kveld :)

  Nyt deres 2 siste feriedager. :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>