Bohem… Og middag…

 Kan en dag gå fortere, jeg føler jeg stod opp for 1 time siden, men har vært våken de siste 12 timene så jeg vet at det ikke stemmer. Idag har jeg faktisk jobbet med å få satt sammen  de ulike fargene i butikken, det er ikke bare,bare. Jeg er er så glad i den bohem stilen som kommer mer og mer inn nå sammen med det grove kommer den så behagelig frem.  Gull og sølv blandes sammen, og det grove og industrielle rammer det inn… 

Vi får inn mer og mer fine klær og de nye genserne fra Senze of joy var enda finere enn jeg husket! 

Idag er det faktisk ikke mer enn 19 dager til Villapaprika as er et år! Tenk dere det, mitt første år som butikkdriver har snart gått! 

Nei, nå får jeg legge fra meg bloggpennen å ta imot besøk! Min beste venninne Trude og hennes samboer Reine kommer på middag! 

There are 9 comments for this article
 1. Maria at 8:05 am

  Heilurte på gardinene i spise stuen din jeg? Hvor har dere kjøpt di?
  Ha en fin dag videre
  Mvh Maria skreiv på forje innlegg , men veit ikke om jeg har gjort det riktig engang så he he.

 2. maya at 2:24 pm

  Hei!

  Et fantastisk hjem, en fantastisk blogg og en fantastisk butikk! Kunne du tenke deg å inspirere leserne dine enda et hakk, ved at vi sender inn bilder av et rom i vårt hjem hvor vi synes det er vanskelig å kombinere møbler, tekstiler og farger? Bruk gjerne ting fra butikken din som inspirasjon og tips:)

  • Camilla Author at 7:59 pm

   Mener du at jeg for eks. skal bruke bilder dere sender meg av et rom dere står fast på,legge det inn her på bloggen og tipse med varer osv? Selvfølgelig kan jeg det=)

 3. MAYA at 6:58 am

  Ja, akkurat det jeg mener. Hadde vært veldig lærerikt for oss, og sikkert gunstig for butikken din;) Personlig synes jeg stua mi er utrolig kjedelig- og jeg ser at du kan det du holder på med:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>