Andre enn meg som elsker disse klærne?  Jeg vet helt ærlig fortalt ikke om noen bedre klær og det beste av alt, min søster driver med salget av dette, noe som har ført til MYE nye,myke og deilige klær til barnas garderobe.Nå pleier ikke jeg å handle så mye klær til småtrolla mine utenfor sesonger, derfor er det ekstra deilig å kunne sitte hjemme i stuen å kjøpe alt(ihvertfall det meste) .. Jeg liker at Olíver og Mathilde er pent kledd, men desto viktigere er det at de føler det behagelig  å gå i selv. De er jo høyt og lavt til en hver tid, så det er viktig at klærne tåler barnebruk… Mathilde er i den alderen nå at hun bare skal gå i kjoler og skjørt, NÅDE om jeg så mye som prøver å dra på hun en bukse…. Jeg har derfor gitt opp bukser til den frøkna og virkelig kjøpt kjoler, i alle farger og mulige fasonger. Jeg har alt lagt inn en ny bestilling på ytterklær som dresser og  regntøy, jakker,luer osv og med sur luft og dårlig vær kan de ikke komme fort nok!  

Kort fortalt- flotte klær i fantastisk kvalitet til gode priser, her snakker vi h&m priser og hvem synes ikke det er toppen! Lurer dere på noe kan dere bli “venn” på pomp de lux gruppen hennes på facebook ved å trykke HER

 

Nå skal vi opp i huset å titte litt igjen-vi skrives! 

 

                         Dette er ingen annonse.!