Det blir alltid mørkt

Før jeg  får begynt .. Det veldig gode kameraet mitt har tatt kvelden de siste 14 dagene, vi venter på lader, men den måtte bestilles. Nå som jeg har mitt nye kamera er det ikke like lett med disse -helrominteriørbildene som vanlig, så jeg må ta bildene i dagslys for at det skal bli riktig …. Men jeg lovet dere bilder så her har dere ihvertfall et— 

Helheten kommer imorgen, men som dere ser-ny sofa og ny lampe fra Villapaprika !!! 

Jeg slutter kl 5 på jobb imorgen så jeg skal gjøre mitt beste for at bildene blir bra!  Vi skrives da-nyt kvelden! 

There are 39 comments for this article
 1. Andrea at 7:50 am

  Hei.

  Jeg er fast leser av bloggen din og har vært det Lenge.. Jeg synes det er trist og begynner å bli lei at ting du lover ikke blir holdt, som feks. bilder får dere etterpå, innlegg kommer senere, eller den tåpelige unnskyldningen om at ting ikke funker som det skal, så du fikk ikke gjort det du lovet. Jeg har selv barn og familie, og vet at tiden ikke alltid strekker til, men ikke skriv ting du vet du ikke kan holde, bare for å gjøre folk nysgjerrige så de kommer tilbake.. Det blir for dumt og jeg er så leii av å bli “skuffet” og fristet for innlegg og bilder, også kommer det ingenting!
  jeg er faktisk en av de som leser bloggen din VÆR dag..

  Ha en nydelig dag!
  Andrea.

  • Camilla Author at 8:34 am

   Hei Andrea.
   Nå synes jeg du reagerer litt for mye på veldig bagatell messig ting. Jeg lovet dere bilder og kom tilabke med et, men sannheten er at laderen til kamerat mitt er vekk, jeg har fakisk måtte bestille meg nytt, og du ser selv hvor kornete bildene blir når jeg tar de på kvelden med det andre kameraet. Jeg jobber så godt jeg kan for å få butikk, mailboksen og bloggen til å rundt, men jeg er kun EN person og det er ikke alltid timeplanen går som man ønsker. Istdenfor å bli oppgitt,trist og fustrert over inneleggene som ikke kommer til rett tid, kos deg heller med det som kommer. Jeg blogger 97% av tiden alltid 2.ganger hver dag, mer har jeg dessverre ikke tid til, men har jeg tid er det ikke noe som er hyggligere. Jeg setter veldig stor pris på at du leser bloggen hver dag, men gjør du det burde du som meg vite at jeg ikke går inn for å ikke blogge, for så å si alltid gjør jeg det. Hakk i parketten må man regne med og jeg kan ikke snu verden på hodet dersom dagen går meg litt imot og jeg ikke rekker å gjøre som lovet .

   Igår hadde jeg mitt eksempel på en grusom dag, og kommer ikke innleggende mine som jeg sier er det så å si alltid en grunn for det, ikke bare at jeg ikke “gidder” å holde det jeg sier. Det er viktig at lesere kan forstå at denne bloggen ikke er det enste jeg har å gjøre i døgnet… Jeg gjør så godt jeg kan og vet jeg på forhånd at jeg ikke kan love noe lover jeg ikke noe, men ta litt slik her inne med en klype salt og kommer ikke innlegget til tiden, gled deg heller over når det kommer =)

   Ha en flott dag innlegg blir det mer av=)

 2. Ellen at 10:08 am

  Hei.
  Jeg har akkurat kjøpt meg rekkehus og holder på med innredning nå. Jeg skal kjøpe en ny sofa og liker den på bildet svært godt.
  Hva er målene, samt prisen på denne..?
  samt selger du også lignende bord?
  Mvh fast leser :-)

  • Camilla Author at 10:14 am

   mål og info på sofaen står på living.no =) bordet får du også der=)
   lykke til med innredning, fantastisk tid du har foran deg nå da=)

   • Ellen at 2:24 pm

    Aha, da er det den jeg har sett på Living.no da..hehe,
    jeg trodde det var en spesiell du tok inn på villa paprika butikken.
    Takk for det, jeg kommer lørdag 22 september for å shoppe i din butikk :DDDD

 3. Charlotte at 10:14 am

  Jeg er også imponert over alt du rekker. Jeg har også egen bedrift, som du vet tar MYE tid. Jeg har ingen barn enda og ingen blogg, kun bedriften.. Det tar all min tid og jeg har ikke mye ledig tid til overs.
  Så jeg tar av meg hatten for deg, Camilla :-)

  Ønsker deg en lun og varm Tirsdag :-)

  • Camilla Author at 10:16 am

   tusen takk =) Ja, tiden går ekstemt fort når man har mye å gjøre, men morsomt er det-virkelig <3

   ha en nydelig dag=) <3

 4. Jeanette at 11:24 am

  Gjett om jeg ble glad nå!!!! jeg liker stilen din utrolig godt.. og har slitt med å kombinere ettersom jeg liker det hvite og lyse.. men også det litt grovere du har.. vi bestilte beige sofa.. også gikk jeg inn på innlegget ditt at du skulle ha ny sofa.. så da tenkte jeg… NEEEII nå finner hun en finere enn beige også får jeg heller lyst på den hehe!! men tingen er at vi også har bestilt newport fra living ;) Så nå gleder jeg meg til å følge med på hvilken puter og tepper osv du danderer med :D Alltid kjekt med litt nytt og tips :))

  Var også usikker på om jeg angret på newsporten.. men når jeg såg sofaen i stuen din så tenkte jeg bare: oiii så fin sofa!! også var det jo maken vi hadde bestilt xD

  Btw..jeg syns du er veldig flink med innleggende dine jeg :)) Vert fast leser i et år nå og har ingenting å klage på :) Synd noen glemmer at blogg ikke er HELE livet ;)

  Ha en flott dag c”,)

  • Camilla Author at 11:30 am

   tusen takk for det, du kan bare glede deg, jeg ELSKER den, den er *magisk* altså! haha… Bare å være positiv over kjøpet,for den er helt rå=)

 5. Melek82 at 12:08 pm

  Hei Camilla.

  Lurer bare på hvilken farge du valgt på dine dekkebrikker, for det er de du selger på nettsiden din sant ?
  Også vil jeg gjerne vite om de runde telys holderne du har på bordet, er det de i medium tro ?

  På forhånd takk hvis du tar deg tid!

 6. Jeanette at 2:09 pm

  Ja!! Den er kjempe fin!! Ble plutselig litt annerledes og se den med andre puter oppi ;) Gleder meg til den kommer nå :)) Men blir en utfordring og finne noe og ha på veggene over den.. Ja, tenkte på teppe på gulvet :)) Hvilken farge er det? grå? :) passer hvertfall veldig godt til den beige sofaen syns jeg :)

  • Camilla Author at 7:39 pm

   du kan bare glede deg, problemer er ti for å løses ;) haha…

   Teppet er i fargen beige, men en kald farge , det er kjøpt i Fargerike hagbartgården i Fredrikstad sentrum=) de har det ennå=)

 7. Janne at 4:11 pm

  Kjempe fint Camilla!! Du er så utrolig flink altså!!! Og jeg har sendt så utrolig mange ned i butikken din!! Anbefaler den til alle som er ute etter noe spesielt ;) Fikk senest spm i stad om hvor en burde gå.. klart svar fra meg ; VILLAPAPRIKA!

  Ha en fin dag videre!! klem =)

  • Camilla Author at 7:37 pm

   så utrolig hyggelig gjort av deg, og tusen takk får så mange flotte ord da gitt!! Ha en nydelig kveld og velkommen ned i VILLAPAPRIKA når som helst!!! =) <3

 8. Stine at 5:37 pm

  Hei Camilla!
  Jeg skal kjøpe nytt kjøkken og hvitevarer. Kjøkkenet er hvitt og jeg har lyst på hvite hvitevarer.. Skjærer dette seg eller kan det gå?? Håper på svar :-)

 9. Stine at 8:21 pm

  Takk for svar. Nei, har ikke tenkt på det.. Er redd det blir litt “hardt”.. :-) God kveld til deg! Du er flink!!

 10. Silje at 8:49 pm

  Hei :)

  Super fin sofa du har fått i hus. . .
  Lurte på det “fatet” du har på bordet her (sølv med svarte håndtak). Har leitet ein del etter det på nettbutikken din. Ligge det der? Evt link? Eller er det kjøpt ein anna plass.

  Takker for svar på forhånd ;)

  ha ein fin kveld.

  • Camilla Author at 8:31 pm

   Hei hei, jeg skal ikke til byen hvor jeg kjøpte de før imorgen så jeg finner det nok helt sikkert ut da ;)

 11. Karna at 7:33 pm

  Utrolig morsomt å lese det du skriver, spesielt på grunn av alle orddelingsfeil! For ikke å snakke om merkelige setningsoppbygginger eller laaaaaange setninger…………..

  • Camilla Author at 8:30 pm

   Ja, herremin så utrolig morsomt dette må være for deg, for ikke å snakke om at du faktisk må kommentere det ;) Nyt det ;)

 12. libeay32.dll at 7:11 pm

  Hi! Someone in my Facebook group shared this website with us so I came to
  look it over. I’m definitely loving the information.
  I’m book-marking and will be tweeting this to my followers!
  Exceptional blog and excellent style and design.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>