Det som lukter godt….

Er som regel også veldig pent å se på…… Idag har jeg vært veldig effektiv altså, jeg har sendt ut 25 esker med varer, tatt imot bestillinger, kommet meg igjennom halve mailboksen min og sist men ikke minst fått vasket en hel haug med klær. Imorgen er det visning på huset og da er det jo viktig at det lukter godt her, ser ordentlig ut og er rent og pent. Nå er det jo ikke sikkert det kommer noen, slik vet man jo aldri, men jeg vil ihvertfall ikke gå utifra at det ikke kommer noen å la huset stå på hodet. ha ha……. Jeg har for å få alle potter og champagnekjølere  pene valgt å investere i noen nye blomster, jeg vet ærlig fortalt ikke om noe vakrere. Og fint ble det, bare se på denne nydelige blomsten som flyttet opp i den STORE champagnekjøleren min  fra Villapaprika… 

Nå skal jeg kaste meg rundt å få dandert flere nydelige blomsterdekorasjoner osv  på bordene mine, blir jo nesten en blomsterbutikk dette nå.. Ha ha… Bilder kommer etterpå-vi skrives! 

There are 12 comments for this article
 1. Tina at 5:11 pm

  Hei . De der små krukkene ved siden av champagne kjøleren, selger du de enda? Har nettopp bladd gjennom nettbutikken din, finner de ikke:(

 2. Solfrid at 7:04 pm

  Gleder meg til bilder=)

  Jeg lurte på om dere var tomme for de tøreholderene fra Nomi? Hvis det var det de het? De i sølv med ring på toppen. Fant den ikke i nettbutikken, og isåfall er det noe du bestiller inn igjen?

 3. camilla at 8:27 pm

  hei,hva slags blomster r d du har i champagnekjøleren!? har samme,og syns de var så nydelige,ønsker meg slike,ille,ille mye,rålekkert!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>