Når folk hører navnet Villapaprika tenker de nok på interiør og hjem og noen tenker sikkert på bloggen. Når jeg hører navet tenker jeg kunder, butikk,blogg og masse jobb, men det er bare positivt.  Jeg har idag selv fysisk pakket varer, ikke to eller tre varer, men over tretti.. Jeg har telt over lageret og ryddet hele lageret. Nettbutikken krever jo like mye jobb som den fysiske butikken i byen og system og orden er derfor veldig,VELDIG viktig.  Etter at jeg kom hjem fra ferie har jeg virkelig tatt et skikkelig tak i firmaet og lagt mer tid i nettbutikken. Jeg er jo like opptatt av at kundene der skal oppleve oss positivt og det er like sårt hver gang det blir gjort en feil, en feil er en feil for mye. Det er ikke til å komme bort fra feil, men jo mer tid jeg får brukt på å følge ting opp selv, jo mindre feil vil det da forekomme. Det er ingen som kan butikken bedre enn meg, da det er jeg som står for alt av bestillinger osv hos leverandørene. Men sant skal sies, jeg trenger mitt lille team for å få ting til å gå rundt… 

Kan anbefales! 

System og orden før de nye varene kommer og fyller opp hyllene til taket  !  Det er deilig å bli utsolgt på varer, ingenting er bedre enn det! 

Er det noen som har lagt merke til hvor mye nytt det har kommet ut i nettbutikken de siste dagene da?  Nå er silkepapir og papirposer med logoen vår bestilt og best av alt -teip!!! ha ha… Det kan ikke bli morsommere enn å bake esker og teipe de igjen med egen teip!! Jeg har små gleder, men dette er stort for meg altså, teip liksom… ha ha…. 

 

Nå skal jeg finne noen  bilder å få ut litt møbler til dere, tenkte å be om bud og ikke sette pris, tror det er enklest…..