En dag på “baksiden”

Når folk hører navnet Villapaprika tenker de nok på interiør og hjem og noen tenker sikkert på bloggen. Når jeg hører navet tenker jeg kunder, butikk,blogg og masse jobb, men det er bare positivt.  Jeg har idag selv fysisk pakket varer, ikke to eller tre varer, men over tretti.. Jeg har telt over lageret og ryddet hele lageret. Nettbutikken krever jo like mye jobb som den fysiske butikken i byen og system og orden er derfor veldig,VELDIG viktig.  Etter at jeg kom hjem fra ferie har jeg virkelig tatt et skikkelig tak i firmaet og lagt mer tid i nettbutikken. Jeg er jo like opptatt av at kundene der skal oppleve oss positivt og det er like sårt hver gang det blir gjort en feil, en feil er en feil for mye. Det er ikke til å komme bort fra feil, men jo mer tid jeg får brukt på å følge ting opp selv, jo mindre feil vil det da forekomme. Det er ingen som kan butikken bedre enn meg, da det er jeg som står for alt av bestillinger osv hos leverandørene. Men sant skal sies, jeg trenger mitt lille team for å få ting til å gå rundt… 

Kan anbefales! 

System og orden før de nye varene kommer og fyller opp hyllene til taket  !  Det er deilig å bli utsolgt på varer, ingenting er bedre enn det! 

Er det noen som har lagt merke til hvor mye nytt det har kommet ut i nettbutikken de siste dagene da?  Nå er silkepapir og papirposer med logoen vår bestilt og best av alt -teip!!! ha ha… Det kan ikke bli morsommere enn å bake esker og teipe de igjen med egen teip!! Jeg har små gleder, men dette er stort for meg altså, teip liksom… ha ha…. 

 

Nå skal jeg finne noen  bilder å få ut litt møbler til dere, tenkte å be om bud og ikke sette pris, tror det er enklest…..  

There are 9 comments for this article
 1. Jeanette at 10:11 pm

  Hei!! Vet du når du får inn igjen de glasskrukkene med sølv lokk på som du har hatt på spisebordet ditt?? de er sååå fine.. husker du prisen på de??

  Mvh

  Jeanette :))

  • Camilla Author at 10:19 pm

   Heihei:D
   De er dessverre sluttsolgt for godt men det kommer kanskje lignende utover høsten.
   ha en fin kveld:D

 2. Karianne at 9:18 am

  Hei!

  Har et spørsmål om de skjellampene! De er så flotte! Gir de bra lys??! Tenker til å ha over et spisebord, der det også gjøres lekser… Det blir dessverre for voldsomt med to over bordet vårt, så kan bare ha en.
  Hvordan er det med retur, dersom det ikke skulle passe?

  Ha en herlig dag! :)

  • Camilla Author at 11:31 am

   lampen gir et meget godt lys, du styrer på en måte dette selv, da vi selger skjelllampen og lampepallen for seg. om du kjøper en pære sokkel som kan ha lys med 60 w eller 40 er ditt valg=) jeg dimmer mine, derfor har jeg to =)
   Retur går selvfølgelig, men du står selv ansvarlig for frakt kostnadene =)

   Håper du ble litt klokere på det jeg skrev, jeg er ikke verdens flinkeste på å forklare lampe ting , haha =)

 3. Karianne at 10:09 am

  Takk for svar, Camilla. Da vil jeg gjerne prøve en sånn lampe! :) Synes du var ganske flink til å forklare jeg, men må likevel spørre om en ting til før jeg begynner å klikke til meg det jeg vil ha i nettbutikken! ;)

  Ser kun en type “pakke” med ledning osv, vil jeg kunne bruke både 60 og 40 w i den??!

  Takknemlig for svar, gleder meg såååååå til å bestille og få godsakene!!! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>