En sånn der kveld….

Med en skål fylt opp med godis,komedien i spilleren og en deilig god armkrok å kose seg i… Håkon og jeg åpnet en flaske vin og bestemte oss for å bare ha en kveld hvor kun vi to er i fokus. *kjærstekvelder* er viktige å sette av tid til, jeg har blitt skikkelig avhengig det siste året.. Vi satt oss faktisk i bilen å kjørte en tur i sikkert 2.timer tidligere idag.. Bare det å komme seg ut uten noe som helst av planer foran seg bare timer uten noen oppgaver-det er fantastisk!  

Jeg håper dere også koser dere ikveld og at dere vet å nyte stillheten om dere kan…..

Håkon og jeg har faktisk planlagt hvordan jeg skal klare å komme meg til tannlegen i løpet av dette året, noen som vet om en bra tannlege her i Fredrikstad! Jeg har tannlege skrekk!!!! 

There are 6 comments for this article
 1. Sylvia at 8:42 am

  Stig Anders årø på selbak er en fantastisk tannlege … Jeg har også skrekken, men etter jeg begynte hos han – går jeg faktisk til tannlegen 1 g i året – noe som var utenkelig før !
  Lykke til !

 2. Charlotte at 8:57 am

  Kråkerøy tannklinikk (69 35 49 80) – Ingeborg Haabeth! Suuuuper flink :) brått synes jeg ikke tannlegetimer var så skummelt lengre :D

 3. Karoline at 10:02 am

  Hei! Jeg har også tannlegeskrekk Camilla, å det siste har det vært endel feil med visdomstennene mine. De har grodd feil, så de trykker på noen nerver. Så jeg har konstant vondt i hodet. Men etter å ha prøvd alt mulig for å finne ut hva som var galt med hodet, gikk jeg til tannlegen for å få det skjekket. Jeg gikk til en tannlege som het Eirik Flodin, når jeg trekket tannen, han var veldig flink å forklarte hele tiden hva han gjorde. Å ga meg endel bedøvelse, siden jeg ikke ville kjenne noen ting under inngrepet. Så han anbefaler jeg absolutt, på det sterkeste. Tannlege senteret ligger i Fredrikstad sentrum :). Husk å fortelle at du har tannlege skrekk, så du blir tatt eksta godt vare på:). Lykke til Camilla!

 4. Ida at 11:05 am

  Balder tannklinikk i Fredrikstad. Der kan de gi deg lystgass under eventuell behandling. Det har iallefall fungert beroligende på meg. Lykke til!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>