Nemlig vaskerommet, det er nemlig helt forferdelig ! Jeg klør i fingrene etter å begynne, her tenker jeg hvitt gulv,hvite vegger, ikea lack hyller og masse kurv og delikate detaljer. Det som er fint med dette huset er at alt er gjort skikkelig og solid så det er ikke noe som MÅ gjøres, det er heller det faktum at vi ønsker å gjøre noe, men men.. Litt etter litt og i løpet av noen år er vi nok godt på vei, men inntil det må en STOR malejobb gjørs. Heldigvis elsker jeg å male så det vil nok gå som en lek! 

Malin og jeg har hatt kvinnelig inspeksjon av huset og har funnet mange gode løsninger til slikk og ingenting.

TADAAA….Velkommen til mitt lekre vaskerom!! rødt gulv- det oser 80-tallet av det og gjett hva (?) -jeg fanget tre edderkopper på 15. min.. skikkelig tøff var jeg!  Itillegg er det tydelig at huset har stått tomt, det har blitt så møkkete her…

En enkel skapinnreding fra IKEA skal opp,det i seg selv vil gjøre under verker i dette rommet altså! 

Noen tips til om det går an å bruke epoksy maling på slike gulv? -tips tas imot med STOR takk!!! Helst så rimelig som mulig!