Det er altså så hyggelig å ha visning å få masse skryt, det er så hyggelig hver gang noen kommer inn i hjemmet vårt å faktisk ser alt jeg har gjort å gir meg skryt, jeg blir liksom så stolt! Igår flyttet vår nye sofa fra Living inn, herlighet så deilig den er å sitte i,følte jeg sank ned i putehimmelen når jeg la meg tilbake. 

Mange har lurt på bilder og mange ønsker å se bildene av sofaen i sin helhet.. Jeg har tatt noen bilder, men det blir ikke det samme som med nikon kameraet mitt da den er litt mer egnet for slike interiør bilder som jeg tar av huset, men samme får det være– her ser dere ihvertfall et par bilder; 

Her er alt kun grovt og glam, ingenting er pent som i “romantisk” stil så dette rommet holder den lune stilen som er i rommet, da det er langt og smalt. 

Stuen fikk en myk overgang til cottage og det å ikke dra inn noe romantisk dilldall stil med det pene valgte jeg å bryte stilen fra spisestuen og tvstuen helt fra hverandre selv om det ser ut som de går i ett. Alt er lyst, alt er delikat og alt er enkelt….. 

Sofaen i tv stuen har flyttet inn i spisestuen, denne kledde rommet mye bedre enn den som tidligere stod der, da denne er mye lavere i ryggen og ikke tar så mye av lyset fra vinduet. Stolene skal bort, da disse bare står her frem til de andre kommer. De er i 100% lin, super grove og helt rå..Jeg kan nesten ikke vente og best av alt  de er fantastiske å sitte i..Tror de vil sette det “grove” preget i spisestuen jeg ønsker, men enn å lenge er dette helt topp! Spisestuen har jeg valgt å gjøre cottage romantisk ved å ikke dra for mye inn av det grove eller pene. Tidligere hadde jeg lysekroner og bare “pene ” ting stående rundt , så valgte jeg det helt grove, glamorøse og deretter det helt enkle.. Jeg er nemlig livredd for å gjør det for pent, men ved å klare å samle den delen av hver av stilene som jeg liker på plasser de faller naturlig var veldig deilig… Lampene er industrielle, men likevel pene, bordet er grovt, men likevel dempet pga stolene og sofaen ( her kommer det som sagt noen stoffstoler i veldig grov lin, inntrykket vil derfor bli litt “det samme” som før inntil de kommer.) , kjettingen med den grove kjeppen fra taket gjør det siste lille morsomme,gardinene er hvite og gjør vinduene “høye” og åpne og rommet romantisk, detaljene setter den siste lille prikken på hele Ién… Veggene er malt i betong malingen et strøk på utsiden av malingen som var for å gi et litt grovere preg.. Dette skal jeg få frem bedre på bilder senere, og da vil dere se mer hvordan det blir i forhold til de nye spisestolene i grovbeige lin, disse er et must for helheten…. 

Visningen her i guset gikk helt tipp-topp og nå skal en kveld foran tvén nytes! Det må dere også gjøre!