Etter visning…

Det er altså så hyggelig å ha visning å få masse skryt, det er så hyggelig hver gang noen kommer inn i hjemmet vårt å faktisk ser alt jeg har gjort å gir meg skryt, jeg blir liksom så stolt! Igår flyttet vår nye sofa fra Living inn, herlighet så deilig den er å sitte i,følte jeg sank ned i putehimmelen når jeg la meg tilbake. 

Mange har lurt på bilder og mange ønsker å se bildene av sofaen i sin helhet.. Jeg har tatt noen bilder, men det blir ikke det samme som med nikon kameraet mitt da den er litt mer egnet for slike interiør bilder som jeg tar av huset, men samme får det være– her ser dere ihvertfall et par bilder; 

Her er alt kun grovt og glam, ingenting er pent som i “romantisk” stil så dette rommet holder den lune stilen som er i rommet, da det er langt og smalt. 

Stuen fikk en myk overgang til cottage og det å ikke dra inn noe romantisk dilldall stil med det pene valgte jeg å bryte stilen fra spisestuen og tvstuen helt fra hverandre selv om det ser ut som de går i ett. Alt er lyst, alt er delikat og alt er enkelt….. 

Sofaen i tv stuen har flyttet inn i spisestuen, denne kledde rommet mye bedre enn den som tidligere stod der, da denne er mye lavere i ryggen og ikke tar så mye av lyset fra vinduet. Stolene skal bort, da disse bare står her frem til de andre kommer. De er i 100% lin, super grove og helt rå..Jeg kan nesten ikke vente og best av alt  de er fantastiske å sitte i..Tror de vil sette det “grove” preget i spisestuen jeg ønsker, men enn å lenge er dette helt topp! Spisestuen har jeg valgt å gjøre cottage romantisk ved å ikke dra for mye inn av det grove eller pene. Tidligere hadde jeg lysekroner og bare “pene ” ting stående rundt , så valgte jeg det helt grove, glamorøse og deretter det helt enkle.. Jeg er nemlig livredd for å gjør det for pent, men ved å klare å samle den delen av hver av stilene som jeg liker på plasser de faller naturlig var veldig deilig… Lampene er industrielle, men likevel pene, bordet er grovt, men likevel dempet pga stolene og sofaen ( her kommer det som sagt noen stoffstoler i veldig grov lin, inntrykket vil derfor bli litt “det samme” som før inntil de kommer.) , kjettingen med den grove kjeppen fra taket gjør det siste lille morsomme,gardinene er hvite og gjør vinduene “høye” og åpne og rommet romantisk, detaljene setter den siste lille prikken på hele Ién… Veggene er malt i betong malingen et strøk på utsiden av malingen som var for å gi et litt grovere preg.. Dette skal jeg få frem bedre på bilder senere, og da vil dere se mer hvordan det blir i forhold til de nye spisestolene i grovbeige lin, disse er et must for helheten…. 

Visningen her i guset gikk helt tipp-topp og nå skal en kveld foran tvén nytes! Det må dere også gjøre! 

There are 25 comments for this article
 1. Melek82 at 5:51 am

  Dette ble om mulig,mer enn bare lekkert!!!Veldig pen stuen ble altså !Denne sofaen har liksom mer personlighet enn det forrige som var litt enklere.Godt valg :)

  Lurer på og spør her og jeg,
  hvilken str er det på de 2runde telysholderene du har på lysfatet ?
  Skal kjøpe men ikke sikker på om jeg skal ha de i small eller medium bare.

  På forhånd takk

 2. Tonje at 9:32 am

  vil anbefale deg å ta nye bilder til annonsen. bildene har helt feil fokus, det er huset som skal selges, ikke interiøret? Rydd og få rene og oversiktlige overflater, nå ser det veldig overlesset ut. Samt å ta lyse gode oversiktsbilder og ikke stemningsbilder og detaljbilder som du har gjort :-) Huset blir gjemt bak alt ”rotet” som står framme og så veldig trangt og lite ut, ha minimalt fram og fjern alle personlige artikler, spesielt på bad.

  Kun et konstruktivt råd fra meg :-)

  • anita at 4:43 pm

   Huset er jo på kun 109 m2 også da så må vel bli små rom. Og jeg får “klaus” av alle puter og tepper – skikkelige støvsamlere også. Og vil helt klart gjøre at et hus virker enda mindre enn det er.

   • Camilla Author at 11:39 am

    da er det enda godt at de som kjøpte det falt for huset og stilen her og gjerne ville flyttet rett inn ;)

  • Camilla Author at 11:40 am

   hei hei og tusen takk for tipset, skal jeg selge igjen skal jeg ha dette i bakhodet. Vi har fått masse skryt på bildene og huset ble solgt etter 3 uker =)

 3. Ellen at 12:13 pm

  Hei igjen.
  Jeg som kommenterte forrige innlegg vedr. sofaen (jeg trodde jeg kunne få kjøpt den i butikken din..hehe).
  er det Porto fra Living?
  Jeg har lett inne på siden der nå en stund men klarer ikke se om det er den eller en annen.

  På forhånd takk. :-)

 4. Astrid at 6:55 am

  SÅ vakkert!!! Elsker sofaen. Er den beige? Synes det var så fint med grå puter, tepper etc til, men har aldri tenkt på at beige og grått går sammen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>