Husmor søndag!

Vel, overskriften beskriver ikke min søndag selv om jeg har sett at det har vært en slik dag for de fleste facebook vennene mine. Idag har innloggingen min her på bloggen vært nede, men heldigvis ikke resten av bloggen. Vi har nå fått ordnet alle koder og det som er her på bloggen så nå er den oppe å går igjen-heldigvis! Jeg har faktisk følt det helt merkelig at den ikke har fungert som normalt denne helgen, den har jo blitt en del av hverdagen. 

Imorgen starter en ny hverdag i arbeidslivet mitt, jeg har nemlig måttet tre over i mer kontorjobbing, Villapaprika er blitt for stort til å kun ha kontorjobb to-tre dager i uken. Jeg har fått på plass nye permer og systemer på alt av bestillinger osv. System i sysakene er gull verdt! Jeg har også fått unna styremøte idag og det på en søndag, jeg føler meg flink altså! ha-ha…. 

Noe husplanlegging har det selvfølgelig blitt idag også vi har nemlig vært å kjøpt oss helt nye hus nr tall. Store vel og merke! Jeg tror de blir helt rå på veggen ved inngangspartiet. Vi har planer om ny utgangsdør, fordi den som står i idag ikke er 100 % tett så den må byttes ut. Noen som forresten vet om noen fine ytterdører til salgs, gjerne noen litt utenom det vanlige,men ikke så alt for dyre! 

 Jeg synes de er helt rå!! Vi har idag nemlig store tall på huset og var derfor ikke i tvil om at vi skulle ha det på det nye huset også. Jeg gleder meg som en liten unge til å få de opp og resten av huset på plass.. 

Jo, vi selger forresten spisestue bordet vårt og skrivebordet vårt vi har i stuen, det fordi vi har kjøpt oss nytt spisebord og arvet et skatthold som har vært i min manns familie igjennom en årrekke. Denne skal jeg pusse opp å  flytte inn i peisestuen. Peisestuen skal nemlig en ” lodge” stil, noe som vil passe stuen perfekt!  (Bordet er 2m  langt x1 bredt og 78 cm høyt -pris 9000,-  databordet er 76 høytx 137 cm langt 77 cm dybde pris- kr 4000,- Dersom du er interessert er det bare å sende mail på ckinterior@hotmail.no -tar kun imot seriøse henvendelser) 

Nå skal jeg kose meg med denne lille vakre voffsen på sofaen før nattetimene melder seg! 

There are 15 comments for this article
 1. Maria at 10:10 pm

  Så spennende og så flink du er! Lurte på om du har noen gode tips til hvor en kan kjøpe salongbord? Liker godt stilen din, men ønsker et salongbord som minst er 50 cm i høyde. Utrolig vanskelig å finne i den stilen jeg liker:) Lykke til med pakkingen, er i samme båt selv! Utrolig gøy:D

 2. synne at 11:05 pm

  Hei, er veldig imponert over din interiør sans så jeg lurte på om du kunne hjelpe meg, vi leier en leilighet og der er det tre verk på vegene som ikke er malt (Har ikke tenkt å ta på meg jobben med å male her) Å er på jakt etter et teppe til den ene gangen her for å få det litt lunere. Veggen er tre farget og det står en stor hvit massiv kommode der og bilder på vegen med hvite rammer dørene er hvite.. Hvilken farge anbefaler du på teppet og med eller uten frynser? håper virkelig på litt hjelp :D :D

 3. Line at 9:34 am

  Vet du om andre steder de har så store husnr..? Vet de hadde på Bohus før men finner ikke der lenger, og jeg er så på leting. Bodd i et hus i ett år nå og har enda ikke fått husnr for jeg vil ha store!:P

 4. Heidi at 11:55 am

  Hei Camilla :-) jeg har kjøpt meg ny ytter dør, den synes jeg er helt rååå….jeg kan sende deg en mms hvist du ønsker det. Den kostet 9000 kr,
  send meg ditt tlf på min mail adresse så skal du få ett bilde av den :-)

 5. Hilde at 12:17 pm

  åå skulle så gjerne ha kjøpt spisebordet ditt men bor nok for langt unna. Begynner å bli rimelig lei av en tom spisestue nå men finner ikke noe som jeg liker!

 6. Maja at 6:48 pm

  Ååh, jeg var inne og leste på det nyeste innlegget ditt, ang genseren, og tenkte jeg måtte kommentere husbokstavene. Så lekre! jeg må ha slike :-) kan du undersøke merke, evt hvor jeg kan få kjøpt slike? hilsen fast leser <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>