Vel, overskriften beskriver ikke min søndag selv om jeg har sett at det har vært en slik dag for de fleste facebook vennene mine. Idag har innloggingen min her på bloggen vært nede, men heldigvis ikke resten av bloggen. Vi har nå fått ordnet alle koder og det som er her på bloggen så nå er den oppe å går igjen-heldigvis! Jeg har faktisk følt det helt merkelig at den ikke har fungert som normalt denne helgen, den har jo blitt en del av hverdagen. 

Imorgen starter en ny hverdag i arbeidslivet mitt, jeg har nemlig måttet tre over i mer kontorjobbing, Villapaprika er blitt for stort til å kun ha kontorjobb to-tre dager i uken. Jeg har fått på plass nye permer og systemer på alt av bestillinger osv. System i sysakene er gull verdt! Jeg har også fått unna styremøte idag og det på en søndag, jeg føler meg flink altså! ha-ha…. 

Noe husplanlegging har det selvfølgelig blitt idag også vi har nemlig vært å kjøpt oss helt nye hus nr tall. Store vel og merke! Jeg tror de blir helt rå på veggen ved inngangspartiet. Vi har planer om ny utgangsdør, fordi den som står i idag ikke er 100 % tett så den må byttes ut. Noen som forresten vet om noen fine ytterdører til salgs, gjerne noen litt utenom det vanlige,men ikke så alt for dyre! 

 Jeg synes de er helt rå!! Vi har idag nemlig store tall på huset og var derfor ikke i tvil om at vi skulle ha det på det nye huset også. Jeg gleder meg som en liten unge til å få de opp og resten av huset på plass.. 

Jo, vi selger forresten spisestue bordet vårt og skrivebordet vårt vi har i stuen, det fordi vi har kjøpt oss nytt spisebord og arvet et skatthold som har vært i min manns familie igjennom en årrekke. Denne skal jeg pusse opp å  flytte inn i peisestuen. Peisestuen skal nemlig en ” lodge” stil, noe som vil passe stuen perfekt!  (Bordet er 2m  langt x1 bredt og 78 cm høyt -pris 9000,-  databordet er 76 høytx 137 cm langt 77 cm dybde pris- kr 4000,- Dersom du er interessert er det bare å sende mail på ckinterior@hotmail.no -tar kun imot seriøse henvendelser) 

Nå skal jeg kose meg med denne lille vakre voffsen på sofaen før nattetimene melder seg!