Idag har vi vært i huset å tittet, jeg gleder meg altså så VELDIG til uken. Da skal ting på papiret og i boks – det kan ikke bli bedre! Er vi heldige flytter vi inn om 4 uker, men før den tid må vi pusse litt opp… Gulvet skal slipes og lakkes, det ser nemlig helt grusomt ut og da tar jeg ikke i. Jeg sa det til Håkon i stad, herremin dette gulvet er nesten så “slitt” at det ikke trengs å slipes først. ha-ha.  Vegger MÅ males, vinduer må males, trapp må males-you name it.. Men huset har en rå lekker fasade så det utvendig er veldig fint. Kjøkken har vi tittet på idag, dette er også noe som må byttes ut ettervert, men ting tar tid -vi har jo ikke penger til alt med en gang. Ingenting er “stygt”, men ikke annet enn planløsningen og rom fordelingen er oss heller, så vi starter med det rimeligste som fort viser resultater, nemlig malingen. Det at jeg får et vaskerom 3-dobbelt av det jeg idag har blir meg en sann fornøyelse altså. Jeg tror jeg og min venninna Malin stod å hoppet i taket av begeistring når vi oppdaget hvor vi skulle ha vin”kjelleren” også., foran peisen med et deilig glass vin- det blir himmel det! Jeg tok faktisk noen snik bilder idag så de skal jeg dele til uka med dere.. Snart slipper jeg bomba og da skal dere få se at huset blir til litt-etter-litt slik vi ønsker å ha det… 

Nå skal vi se på bad inspirasjon, spise en deilig middag og nyte det som er igjen av kvelden – mandagen kan ikke komme fort nok altså!