God morgen mine vakre! Har dere hatt en fin start på dagen?  Jeg lovet egentlig meg selv å ta 1,5 dag fri fra jobben, men helt ærlig fortalt gikk det dårlig! Jeg har virkelig verket etter å få ut nyheter i nettbutikken og idag klarte jeg å få ut første del. Sååå deilig!  Puter,pledd,sjal,skjerf,klær,duftposer -you name it . Ennå er det 67 produkter til som skal ut til dere, men jeg er på god vei!! 

En av mine favoritter idag er dette skjerfet fra LAMA i 100 % ull.. Siden det er så kraftig og stort bruker jeg det til så å si alt og det beste av alt-det stikker ikke! 

Nei, nå skal jeg faktisk ta meg et par timer fri hos svigers —- vi er bedt på middag så jeg kan ikke annet enn å glede meg! Svigermor er verdens beste på mat! Jeg håper dere liker noen av nyhetene jeg har lagt ut idag! Nå er faktisk høsten her!