Nyheter..

God morgen mine vakre! Har dere hatt en fin start på dagen?  Jeg lovet egentlig meg selv å ta 1,5 dag fri fra jobben, men helt ærlig fortalt gikk det dårlig! Jeg har virkelig verket etter å få ut nyheter i nettbutikken og idag klarte jeg å få ut første del. Sååå deilig!  Puter,pledd,sjal,skjerf,klær,duftposer -you name it . Ennå er det 67 produkter til som skal ut til dere, men jeg er på god vei!! 

En av mine favoritter idag er dette skjerfet fra LAMA i 100 % ull.. Siden det er så kraftig og stort bruker jeg det til så å si alt og det beste av alt-det stikker ikke! 

Nei, nå skal jeg faktisk ta meg et par timer fri hos svigers —- vi er bedt på middag så jeg kan ikke annet enn å glede meg! Svigermor er verdens beste på mat! Jeg håper dere liker noen av nyhetene jeg har lagt ut idag! Nå er faktisk høsten her! 

 

There are 16 comments for this article
 1. Monica at 12:52 pm

  Så fine skjerf – det får vi aldri nok av ;-)

  Jeg lurer på de pute-”stolene” dine…. Har du de i butikken?

 2. Siri Merete at 2:18 pm

  Hei:)

  Du har et nydelig hjem, men har et lite spørsmål- Når flytter dere i det nye huset? Gleder meg til å få være med på innredning og få mer inspirasjon.

  Dette for at du gjør så mye fint med fine ting:)

  Siri

 3. Skappel genser at 2:54 pm

  Hei.. Lurer på hvor mange cm skappel genseren din er? Hvor høy er du? Også lurer jeg på om lama skjerfet er i andre farger?

  • Camilla Author at 7:14 pm

   det er jeg ikke sikker på, min er stor for jeg ville ha den litt bomsete. Lamaskjerfet har jeg kun i beige =) Jeg er 166cm

 4. Madeleine at 4:26 pm

  Lekkert skjerf! Lekker genser! Og ikke minst-lekker dame! :)
  Gleder meg så utrolig mye til å se bilder fra huset deres <3

  Men vi har ett maleproblem:
  Vi har en stor åpen yttergang,med lyse/hvite store fliser på gulvet og lys maling på veggen,
  men oljemalingen har gulnet så vi må male om.
  Hvilken fage tenker du passer best?
  Hvitt interiør på nøkkelskap og skjenk.

 5. Signemor at 4:32 pm

  Hei :) Ser på den skjenken som står i bakgrunnen, mener det er den du malte med malingen pure & original, har du malt ” knottene/ handtakene” også? Det såg nemlig sånn ut :)

  • Camilla Author at 8:17 pm

   det som har kommet er i akkurat samme farge, men med litt tynnere fletter, så du kan lett kombinere dem. Det “gamle” teppe er ikke slutt solgt det også-beklager.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>