Nyhuset vårt …

Nå slipper jeg snart bomben, og det blir så morsomt! Idag ble huset offisielt vårt ! Det er nesten litt uvirkelig, men heldigvis sant! Idag har jeg vært å målt til gardiner,lifter,ordnet hvitevarer og sett hvordan jeg skal få begynt på det- dette skal dere få ta del i med meg fra og med overtakelsen.  Jeg er nesten litt skjelven, dette er jo litt rart, små uvirkelig og en lykke som ikke kan beskrives med ord, jeg føler meg så heldig! Vi har gjort et realt røverkjøp og det er altså så deilig ! 

 

Dette huset kler en romantisk og cottage preget stil da det er huset sin sjarm slik det er bygd opp, men det at jeg har over 170 kvm å boltre meg på skal bli fantastisk … Det er boder på boder,garasje,uteboder, stor stue, , egen stue til småtrolla, tre gode soverom ,kjøkken ,vaskerom,wc og bad! Jeg gleder meg slik til det første malingstrøket blir gjort -det kan jo nesten ikke skje fort nok! 

Noen som klarer å se huset for seg? 

There are 13 comments for this article
 1. Ida at 7:03 pm

  Hei! Disse var KJEMPE fine! JA, jeg ser for meg huset;) Er kjempespent på dine vegne! Gratulerer med hus, og gratulerer me en fantastisk blogg! Er innom hver dag for inspirasjon=)

 2. siri at 7:45 pm

  så utrolig herlig med peiser:D hva er vel koseligere enn å fyre i peisen utover høsten og vinteren:D
  Gleder meg til å følge dere inn i nyhuset:D

  Ps. fra forige innlegg, du er utrolig tøff som klarer å stå i all hetsen. Jeg skjønner ikke hvorfor folk ikke bare kan la vær å gå inn på bloggen om de ikke liker dern, og la oss andre få gleden av en fantastisk blogg:D

  klem fra siri

  • Camilla Author at 9:58 pm

   de som vet det kan jo bare vite det, det er ikke hemmelig på den måten, men jeg vil starte i huset med det jeg skal før jeg legger ut for mye.. Litt morsomt å vise prosjektene som er reelle.Vi jo snart stå i blad likevel at vi har kjøpt det=)

   ha en nydelig kveld=)

 3. Stine at 8:40 pm

  likte veldig godt de hyllene ved siden av den ene peisen:D ser for meg masse bøker med pynteting her og der:D:D gratulerer med hus. jeg har selv pusset opp første etasje i huset mitt, og nå venter jeg bare på å få begynne på andre etasjen. eeeeeelsker å dekorere og gjøre det slik jeg vil ha det:D og takk og lov for din butikk, for det er akkurat slik stil jeg liker:D
  S

 4. Sandra at 8:47 pm

  Gratulerer så masse :) gleder meg til å se hvordan huset er og hvordan du inreder det :) lykke til med “ny” tilværelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>