Nå slipper jeg snart bomben, og det blir så morsomt! Idag ble huset offisielt vårt ! Det er nesten litt uvirkelig, men heldigvis sant! Idag har jeg vært å målt til gardiner,lifter,ordnet hvitevarer og sett hvordan jeg skal få begynt på det- dette skal dere få ta del i med meg fra og med overtakelsen.  Jeg er nesten litt skjelven, dette er jo litt rart, små uvirkelig og en lykke som ikke kan beskrives med ord, jeg føler meg så heldig! Vi har gjort et realt røverkjøp og det er altså så deilig ! 

 

Dette huset kler en romantisk og cottage preget stil da det er huset sin sjarm slik det er bygd opp, men det at jeg har over 170 kvm å boltre meg på skal bli fantastisk … Det er boder på boder,garasje,uteboder, stor stue, , egen stue til småtrolla, tre gode soverom ,kjøkken ,vaskerom,wc og bad! Jeg gleder meg slik til det første malingstrøket blir gjort -det kan jo nesten ikke skje fort nok! 

Noen som klarer å se huset for seg?