ÅÅÅÅh, herregud-idag har jeg vært nervøs altså! Mange har sendt meg mail,ringt, sendt meldinger osv og lurt på hvorfor jeg har slettet bloggen og fortalt meg hvor lei seg de har vært for det. 

Igår hadde jeg faktisk for stor trafikk på bloggen min, noe som førte til at hele serveren sperret bloggen min og måtte oppdateres igjen! Jeg hadde faktisk over 20 000 unike lesere innom, men pga serveren falt ut stoppet telleren å samarbeide med blogglisten og bloggen min ble faktisk fjernet og telleren stoppet!! Når jeg snakket med han som jobber med bloggen min fikk jeg vite at dette ville være på plass igjen kl 12, men så lett var det ikke! Alle mulige koder, ting og tank måtte legges inn igjen og back upen fra den 18.9 måtte legges inn. Dette har ført til at innleggene mine fra den 18 til idag har blitt borte, kommentarer skrevet etter at back upen ble gjort er heller ikke å finne. MEN nå har jeg oppgradert bloggen min slik at den skal tåle mer trafikk.. Satser på at det nå vil gå bra ! Telleren min er ikke oppe ennå, så det kan bli litt kluss, men satser på at det er opp i løpet av helgen.. Så lenge jeg får blogget er jeg fornøyd! 

Vel, helgen er her igjen og vi har laget oss deilig fredagsmat, rigget oss til foran tvén , fått ungene i seng og skal nå nyte litt ro før vi skal lalle.  Det å kunne nyte noen timer uten ungemas og andre oppgaver er fantastisk! Tenk at dette er nest siste helgen vår i paprikakroken, herregud… Tenk at vi faktisk skal flytte da,dere! Jeg må noen ganger klype  meg i armen, er dette sant? 

Huset virker ikke lenger som vårt, litt rar følelse egentlig! Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle føle det slik her, dette hjemmet har jo alltid vært hjemmet vårt.. Ihvertfall de siste 5.årene. Noen ganger føler jeg det litt vemodig, andre ganger føler jeg det helt fantastisk og befriende… Befriende fordi vi skal starte på nytt, fantastisk for at vi skal skape et nytt hjem og forme det slik vi vil, vemodig for at det er et nytt hjem, en ny plass, en ny adresse et nytt hus! Men de som har flyttet selv vet jo hvor morsomt dette er!

Og siden bloggen har vært nede og jeg ikke har hatt muligheten til å vise dere hva vi idag fikk inn tenkte jeg å gjøre det nå-to fluer i en smekk! Det er vel ikke dumt?

De er som en sokk på foten. Lette er de også, så de er ikke tunge å gå i.

Itillegg til dette har skoene en fin pris-599,- Du finner de HER. Det tøffe sjalet fra Halvor Bakke finner dere HER.. Nytt denne høsten! 

Skriv str i kommentarfeltet på bestillingen, vi jobber med å få lagt de inn i riktig str. finnes i str 36-41, jeg er en 37/38 og har kjøpt en 38

Vi skrives med masse deilige bilder fra nyhuset og alt det har å by på!