God 2.dag!  Har dere hatt en lat og rolig morgen?  

Her går det i styling, klesvask , ryddings +++ , fridagen skal virkelig nytes og litt husarbeid som  tas i eget tempo er bare hygge, jeg nyter virkelig fridagen og denne jula..   Regner med at du gjør det samme??? 
stua 26.des

stua 26.des 1

stua 26.des 2

stua 26.des 3Igår fikk jeg meg en GLEDELIG overraskelse, når jeg fikk se at vaskeromtipset mitt med paller har gått verden over og at 10 internasjonale bloggere alt har sendt meg bilder på sine “pallevaskerom” inspirert fra meg..Herreminhatt… Det er virkelig morsomt altså…  

Jeg her derfor tenkt litt, skal vi kjøre en liten konkurranse ?  Jeg har jo forstått i kommentarfeltet denne kalendertiden at det er mange der ute som har hentet og henter inspirasjon fra Villapaprika, så jeg lurer derfor på om dere vil være med i årets siste kunkurranse, så kanskje vi kan gjøre det en gang i mnd? 

Vi kjører gavepremie på et gavekort på 600,- kr i Villapaprika og det du må gjøre for å bli med er å sende dit inspirerte villapaprika bilde til byvillapaprika as – fortelle litt hva som har inspirert deg (?) send til byvillapaprika@hotmail.no