God 1.søndag i advent dere og god 1.desember! 

Jeg har ikke glemt dere, selv om jeg har følt at mange tror det!  Vel, dere vil ikke tro det, men min blogg har vært hacket og prøvd slettet!!! Noen missliker denne bloggen så ille at de har prøvd å ødelegge hele bloggen for meg, veldig trist, men nå er alt oppe å går som det skal-heldigvis! 

Idag har vært en dag som skulle gått over 3.innlegg egentlig -for kalender har jeg i år som i fjor!! Er ikke det stas da?!!! Det gjelder derfor å følge med, for fine gaver blir det !! Vel, vi har vært i dåp, laget pepperkakehus,pyntet til jul,danset,spilt julemusikk og nå ligger de små å sover og jeg skal legge meg godt tilbake på sofaen å følge med på de av dere som skal være med på julekalenderen og beundre de små peppekakehusene som står på spisebordet -ungene sin stolthet! 

1.des 13

1.des 13 1

1.des 13 2

Jeg starten luke nr en med et produkt jeg elsker, ikke har byttet ut sidne jeg fikk det på bordet mitt og som jeg faktisk ALDRI blir lei av. -Stort rottingbrett med håndtak. 

1.des julekalender

For å være med i trekkingen av luke nr en -Legg  igjen en liten kommentar i dette innlegget., hvor i landet bor du og hvorfor leser nettopp du min blogg! 

Vinneren trekkes imorgen når luke nr 2 skal åpnes!