God søndag og tenk, dette er den siste dette året.. Har dere tenkt litt på alt hva dette året har gitt dere?  Mitt 2013 har vært det beste og verste året i mitt liv, det har tatt fra meg personer som betyr mye for meg, men også gitt meg masse positivt! Jeg er litt overtroisk og gleder meg til å hoppe bort fra 13 tallet og inn på 14 tallet og synes egentlig det er helt sprøtt at 2014 snart står for tur, det var jo nettopp 2010… (?) 

Jeg har idag fått ut julepynten for i år, men jeg har latt det stå igjen litt “nyttårspynt” – det er jo viktig å ha noe pynt oppe. Jeg har begynt sånn smått å få inn litt blått igjen og kan nesten ikke vente til alle nyhetene fra Gant og Lexington kommer inn! 

Litt blått har så vidt flyttet inn og jeg elsker det! Imorgen skal tullipaner og andre deilige friske blomster også inn og pynte opp bordene  her hjemme- jeg gleder meg! 

spisestuen 29.12.13

spisestuen 29.12.13 1

spisestuen 29.12.13 3

spisestuen 29.12.13c2

Jeg fikk jo julen inn siste uken i november så jeg skal ærlig innrømme at det nå var en sann GLEDE å få den ut igejn. hihi….. 

Nyt kvelden mine vakre, den flyr raskt av sted vet dere!