God kveld alle sammen!  Idag har dagen vært så deilig, vi har rett og slett bare koset oss… Jeg har de siste timene nå vært litt sammen med småtrolla mine, dere kan jo tenke dere de hadde mye å fortelle om fra gårsdagen… Mathilde gikk rundt å sang-høyt og engasjert! Olíver og Mathilde fikk nemlig hver sin ipod mini – inngravert med navnet sitt på av onkelen og tanta si… 

Vel, mange har jo lurt på om jeg har kunnet vise dere bilder fra leiligheten til Håkon, men jeg har liksom aldri fått meg til det, annet enn på instagram.. Men….(?) Den er jo rålekker så hvorfor ikke(?) … Dere er jo litt nysgjerrige også, og jeg vet Håkon er hakket over -overstolt av den ! 

Leiligheten til Håkon ligger på høyden 5 min fra meg og naboen til min mor og far. Håkon har utsikt som er til å “dø” for, han ser byen våkne hver dag og har en lys,ny og trivlig leilighet på 85 kvm, med garasje og utebod..  Leiligheten består av 2-soverom, stort bad / vaskerom åpen stue kjøkken løsing, gang og hall… Vi bodde jo i nabo leiligheten når vi fikk Olíver og Håkon har alltid sagt at den dagen han skulle flytte fra et hus skulle han tilbake dit, det løftet holdt han for seg selv. hehe…. 

Her får dere noen bilder av leiligheten, Håkon venter på 8 eamse stoler og skal legge nytt vegg-til-vegg teppe på rommet til ungene, men leilighete er så å si ferdig… 

håkons leilighet

 

håkons leilighet 3

håkons leilighet 1

håkons leilighet 4

håkons leilighet 2Nå er det nattan her i huset snart, men først litt mer humor og serie!!