Ja, så vinker vi snart adjø til 2013 da,dere.. Idag har jeg hatt photoshoot her i heimen og bilder kommer til dere imorgen før ejg reiser på jobben. Det ble mange flotte bilder så jeg gleder meg til å få delt de med dere, for de som elsker interiør vil elske de også! 

Idag startet vi på å få huset på stell her hjemme og nytt vegg-til-vegg teppet ble kjøpt inn til lille prins sitt rom, gjett om han kommer til å bli glad når han kommer hjem og ser det, han har nemlig ønsket seg det.. Før i tiden var det jo vanligere med vegg-til-vegg tepper på rom, jeg hadde det selv når jeg vokste opp og jeg kan med hånden på hjerte å si at det er jo ikke noe som er bedre å trå på når man tripper ut av sengen eller skal sitte å leke…  Dette teppet hadde en skikkelig gummi som skulle gi bedre varme undenifra også, og siden Olíver har rom i underetasjen og det ikke er varmekabler på rommet hans så passet dette ypperlig…. 

oliver sitt rom 30.12 13

oliver sitt rom 30.12 13 1

oliver sitt rom 30.12.13 2

oliver sitt rom 30.12.13 3Oliver har to lekekasser udner sengen og en bokhylle bak døren sin, samt 3 kurver med leker og det han ser mest på, men tegnesaker og ting som klipp-og-lim er det han liker best å holde på med.. Olíver er nemlig veldig kreativ… 

Biltema er nemlig tingen – suverene på duppeditter! haha… 

oppussing 30.12.13

oppssung 30.12 13 1

oppussing 30.12.13 3

 

Nå er det siste opprydding her før småtrolla kommer hjem imorgen – nyt kvelden mine vakre!!