Fra min mormor,til min mor,til meg til min sønn…

Er det noe jeg elsker det ting som går i arv og igjennom mange år. Jeg fikk et vakkert lite konsollbord fra min mor for noen år siden, den ahr jeg beholdt, pusset ned, malt og brukt i mange ulike rom her i huset. 

Forrige uke ble Olíver sitt skrivebord sendt av sted til en ny eier, det var rett og slett for stort på rommet og han ønsket seg et mindre et. Vi skulle egentlig bare bruke det som en “reserve” løsning, men så sa han så fint at han ville beholde det og slik ble det! Nå har han god lekeplass på rommet sitt, men jeg merker han har blitt større for han ønsker at jeg skal få det litt mer mørkeblått og rødt. Så når vi kommer fra Spania må jeg nok prøve å finne på noe med det lyseblå… Tenk at han begynner i 2.klasse.. Tiden med lyseblått er liksom ” forbi” , så dere, nyt den så lenge dere kan, de små får fort egene meninger! Men EN ting er min sønn glad i akkuratt som sin mor- puter og pledd! hihi….

oliver sitt rom 13.6.14 1

oliver sitt rom 13.6.14 2

oliver sitt rom 13.6.14

oliver sitt rom 13.6.14 4Nå er jeg snart på beachen i spania og nyter livet! 

Nyt helgen dere også, vi skrives MASSE! 

 

There are 3 comments for this article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>