God lillelørdag..

Jeg er helt innstilt på at det er tirsdag i hodet, sånn blir det når man har langhelg.. Jeg må liksom fortelle meg selv at det er onsdag og ikke tirsdag. Flere enn meg ? 

Om et par dager nå reiser vi til Spania og jeg har ikke begynt å pakke engang.. Jeg har på en måte fått for meg at det er en stund til ennå,selv om det ikke er det. Vel, det som skal med blir nok med uansett så jeg har bestemt meg for å IKKE stresse. Når man reiser uten barn er det jo ikke så mye å tenke på som hva jeg er vant til… Olíver og Mathilde fikk velge mellom å bli med til Syden i år eller reise på Legoland og badeland, dere kan jo selv tenke hva de valgte. Så i fellesferien går turen dit og selv om jeg ikke er barn lenger merker jeg at det gleder jeg meg VELDIG til! hihi… 

Nå skal jeg pakke litt varer, nettbutikken står for tur og jeg har en mage full av deilig salat! Det å jobbe på tom mage er ikke å anbefale så er det en ting jeg har lært er det å få i meg litt mat før jeg kaster meg i arbeid! 

 

 

Bluse fra virrevapp.com.

 

There are 3 comments for this article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>