Helt naturlig..

Hei hei alle sammen! 

Idag har jeg vært klin-gær´n .. Jeg har klippet av meg alt håret og blitt lys!  Jeg har over gjennomsnittet tykt hår og masse fall og krøller og siden jeg ble 18 år har jeg vært mørk så å si hele tiden, med noen mndér unntak.. Jeg har følt det har vært det “enkleste” og ikke orket tanken på å få det lyst igjen, da jeg føler veien alltid er så lang og tung fra mørk til lys. 

Det siste halvåret har jeg gått å “lystet” på lyst kort hår, men vært flink og “tenkt” over det over litt tid. Idag klippet jeg håret kort og fikk tilbake min “naturlige” hårfarge og jeg er så UTROLIG fornøyd! Deilig og enkelt , spesielt nå for sommern! 

camilla 12.juni 14 1

camilla 12.juni 14Også er den en person jeg vil dere skal hilse på- Mona. 

Mona har fått fast stilling her hos oss i Villapaprika og vil være et “kjent” ansikt for dere i tiden fremover! En herlig dame- akkurat det vi trengte her ! Hun har jobbet her siden januar, men siden det har det gått i ett også! 

mona 12.juni 14Vel, tiden går fort i godt lag og nå er det bare 1,5 dag til jeg sitter å nyter en deilig spansk lunsj ! 

Jeg håper jeg blir litt brun, for til tross for godt vær her hjemme har jo jeg kun vært inne på lagret og butikken på dagtid så farge har jeg fått lite av! 

There are 4 comments for this article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>