Nytt tv-bord..

Jepp, endelig er det på plass, mitt etterlengtede tv-bord. ÅÅÅÅååh, jeg er så fornøyd altså…. Just love it! 

Jeg elsker å blande det grove og industrielle med et elegante og nydelige og merker jeg blir mer og mer fornøyd med alt som kommer inn! I august/september kommer nytt kjøkken på plass og stilen blir hel i hele huset. Vi skal faktisk gjøre et par ting til her, men det kommer jeg mer tilbake på, men dere som meg vil ELSKE det!

De store lysestakene er forresten inne igjen og finnes HER i nettbutikken det RÅTØFFE tv bordet finnes HER..  

Jeg bare ELSKER stilen i huset nå, ikke for pent, for grovt eller for søtt, men en effekt av alt. Og det er slik jeg liker det, jeg er litt “ferdig” med den helt “hvite” tiden og overlessa hjem så her er det blitt litt færre STORE ting.. Den hampton stilen er så utrolig tøff å blande med cottage og når man bor slik til som vi gjør kunne ikke møblene passet bedre til huset! hihi *smiler* 

stuen 12.juni 1

stuen 12.juni 14Her i huset er det full jubel og begeistring over fotball VM- Hans- Krisitan er litt over gjennomsnittet opptatt av fotball og helt GAL når han følger med! Når mannen koser seg med tvén og dama ikke orker å gå ned så er pc og netflix tingen! 

camilla 12.juni 2

There are 11 comments for this article
 1. frunielsen at 6:45 am

  Du er nå bra søt Camilla. Du skifter møbler og stiler i huset oftere enn folk skifter truser;) Elsker alt du! Digger deg. Den nye sveisen kledde du:)

 2. Irene at 9:28 am

  Den linken med de lysestakene Camilla der kommer man til Youtube og Admiral P sin nye sang :P
  Bare sånn at du er klar over det :)
  Nydelig tv bord :D

 3. Aurora at 12:23 pm

  Elsker bordet! så at dere hadde det rektangulære(?) i nettbutikken :) hvis jeg kjøper det, hvor fort må jeg komme og hente det? kunne det stått i en uke eller to?

 4. Frk.KF at 9:48 pm

  Ble nettopp kjent med bloggen din..og så fort at jeg likte stilen din kjempe godt! :-) likte absolutt ALT ;-) så her er du kjempe inspirasjon! :-) gleder meg til å følge bloggen videre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>